«Στήριγμα ζωής» από την Epic στα παιδιά

H Epic, κάνοντας πράξη την ευαισθητοποίηση της σε θέματα που αφορούν ευπαθή κοινωνικά σύνολα, παρέδωσε μαζί με εκπρόσωπο της SPP Media, επιταγή ύψους 3.000 ευρώ στον οργανισμό «Στήριγμα Ζωής» Παλιομετόχου από τα έσοδα του Epic Street Fest. Ο Οργανισμός «Στήριγμα Ζωής» Παλιομετόχου ιδρύθηκε το 2002 και σκοπός του είναι η φροντίδα και απασχόληση ατόμων με ειδικές ανάγκες της κοινότητας Παλιομετόχου και των περιχώρων.

Το Epic Street Fest πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες πριν την έλευση του 2020, και μέρος των εσόδων προσφέρθηκε από την Epic στoν οργανισμό «Στήριγμα Ζωής». Ως αποτέλεσμα, το συνολικό ποσό των 3000 ευρώ που συγκεντρώθηκε, συνέβαλε στην προσπάθεια στήριξης του οργανισμού.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Ανδρέας Κυπριανού δήλωσε:  «Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε από τους εκπροσώπους των εταιρειών Epic και SPP MEDIA το συνολικό ποσό των 3000 ευρώ ως εισφορά από την εκδήλωση Epic Street Fest που διοργανώθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2019, στην πλατεία Ελευθερίας στην Λευκωσία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο για την συμμετοχή του, την εταιρεία SPP MEDIA, αλλά ιδιαίτερα την εταιρεία Εpic η οποία σχεδόν τριπλασίασε την εισφορά της προσφέροντας περισσότερα στα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη».

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ως ενεργός κοινωνικός πολίτης, η Epic ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του οργανισμού «Στήριγμα Ζωής», στηρίζοντας  έμπρακτα τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Μέσα από στοχευμένες κοινωνικές ενέργειες, η Epic παραμένει ευαισθητοποιημένη σε προσπάθειες που καταβάλλουν οργανωμένα σύνολα της κοινωνίας για βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.  

Σχετικά με την epic

Η epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.
Η epic συνδυάζει υπερσύγχρονο δίκτυο και πραγματική οικονομία. To 2019 προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση για ένα νέο, ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν.
Ανήκει στην Monaco Telecom, πάροχο του Πριγκιπάτου του Μονακό, ενώ αποτελεί μέλος μιας δυναμικής ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιείται επίσης στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία και την Ιρλανδία.

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ