ΕΡΓΟΣΕ: Μεταφύτευση ελαιοδένδρων στις πληγείσες περιοχές

Στη μεταφύτευση ελαιοδένδρων στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές προχωρά, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της και σε συντονισμό με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η ΕΡΓΟΣΕ.

Έτσι, έχει δρομολογήσει την παράδοση βοηθητικών μέσων (κώνους, ταινίες κλπ), καθώς και Μέσων Ατομικής Προστασίας για 150 άτομα/ υλοτόμους που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Ακόμη, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της, η ΕΡΓΟΣΕ θα προβεί σε χορηγία μέχρι 50.000 ευρώ η οποία θα αφορά τη μεταφύτευση ελαιοδένδρων που η εταιρεία διαθέτει από προηγούμενες συμβάσεις της σε περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Στο ίδιο πλαίσιο, η ΕΡΓΟΣΕ εντείνει τις προσπάθειες της για εξεύρεση χορηγιών από άλλους φορείς και εταιρείες, ώστε το απόθεμα της σε ελαιόδενδρα να μεταφερθεί και να μεταφυτευθεί στους δήμους που επλήγησαν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία (www.ergose.gr) ώστε να αξιοποιηθούν τα υπάρχοντα ελαιόδενδρα υπέρ των περιοχών που επλήγησαν.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ