Στην ετοιμασία κατασκευαστικών σχεδίων για την οδό Τσερίου προχωρεί ο Δήμος Στροβόλου

Σε συμφωνία με ιδιώτη μηχανικό, ο οποίος θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση του ρυθμιστικού σχεδίου και την ετοιμασία των κατασκευαστικών σχεδίων για την οδό Τσερίου, θα προχωρήσει εντός των επόμενων ημερών ο Δήμος Στροβόλου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

 
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Στροβόλου, η ολοκλήρωση των κατασκευαστικών σχεδίων αναμένεται περί τα τέλη του 2020 αρχές του 2021 και η ζήτηση προσφορών και η έναρξη διαδικασιών εντός του 2021.
 
Πρόσθεσε ότι το όλο σχέδιο βασίζεται στην μελέτη που ετοιμάστηκε από την εταιρεία Ανδρέας Μαρκίδης και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δύο λωρίδες, πλατιά πεζοδρόμια και δημιουργία πολλών χώρων στάθμευσης κατά μήκος του οδοστρώματος.
 
Μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών αποφασίστηκε η υιοθέτηση του σχεδίου Μαρκίδη και για αυτό ο Δήμος προχωρεί με την ετοιμασία των κατασκευαστικών σχεδίων για σκοπούς επίσπευσης ενόψει του γεγονότος ότι το Τμήμα Δημοσίων Έργων αδυνατεί στο παρόν στάδιο να προχωρήσει στην ολοκλήρωση των σχεδίων λόγω άλλων ειλημμένων έργων».

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ