Σύλληψη 15χρονου για κλοπή μοτοποδηλάτου στη Λεμεσό

Στη σύλληψη ενός 15χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί μοτοποδήλατο που νωρίτερα είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε χθες στην Αστυνομία, το μοτοποδήλατο κλάπηκε ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό, ενώ λίγη ώρα αργότερα πληροφορία ανέφερε πως δυο νεαρά πρόσωπα επέβαιναν σε μοτοποδήλατο, το οποίο έμοιαζε με αυτό του παραπονούμενου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το μοτοποδήλατο και δυο νεαρούς, οι οποίοι το εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανακόψουν έναν από τους νεαρούς και όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 15χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το μοτοποδήλατο που είχε καταγγελθεί προηγουμένως ως κλοπιμαίο και πως σε αυτό είχαν προκληθεί διάφορες ζημιές.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά υπόθεση που αφορά στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της κλοπής και της κακόβουλης ζημιάς.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ