Συγχαρητήρια ΓΓ ΠΕΟ προς τον νέο ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ

Τα θερμά συγχαρητήρια της ΠΕΟ όσο και του ιδίου προσωπικά μεταφέρει στον νέο Γενικό Γραμματέα της ΠΑΣΥΣΥ, Στρατή Ματθαίου, ο ΓΓ της ΠΕΟ, Πάμπης Κυρίτσης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη συστράτευσης των συνδικαλιστικών δυνάμεων για προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

«Έχοντας υπόψιν τις επιθέσεις που δέχονται τα δικαιώματα των εργαζομένων τα τελευταία χρόνια στα πλαίσια της νεοφιλελεύθερης αναδιάρθρωσης την οποία επιχειρούν να επιβάλουν στην οικονομία και στην κοινωνία οι κυρίαρχοι κύκλοι, θεωρούμε την συνεργασία και την συστράτευση των συνδικαλιστικών δυνάμεων, προϋπόθεση για ένα ισχυρό μέτωπο των εργαζομένων που να είναι σε θέση να υπερασπιστεί και να προστατέψει αποτελεσματικά τα δικαιώματα τους καθώς και τις ρυθμισμένες εργασιακές σχέσεις, την ελεύθερη συλλογική διαπραγμάτευση και τον παραγωγικό και ισότιμο κοινωνικό διάλογο», αναφέρει ο κ. Κυρίτσης σε συγχαρητήρια επιστολή του προς τον κ. Ματθαίου, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα.

Διαβεβαιώνει επίσης ότι η ΠΕΟ παραμένει δεσμευμένη στην συνεργασία και κοινή δράση, τόσο με την ΠΑΣΥΔΥ όσο και με τους υπόλοιπους φορείς του συνδικαλιστικού κινήματος.

Καταλήγοντας, ο κ. Κυρίτσης εκφράζει τη βεβαιότητα «ότι με την εκλογή σου, η παράδοση συνεργασίας και κοινής δράσης της ΠΕΟ με την ΠΑΣΥΔΥ, όχι μόνο θα συνεχιστεί αλλά θα ενισχυθεί και θα διευρυνθεί προς όφελος τόσο των εργαζομένων που εκπροσωπούμε, όσο και της κοινωνίας ευρύτερα».

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ