Η Ελληνική Τράπεζα συνεχίζει την υποστήριξη του «Hope for Children» CRC Policy Center

Η Ελληνική Τράπεζα συνεχίζει να υποστηρίζει το «Hope for Children» CRC Policy Center, τον διεθνή ανθρωπιστικό και ανεξάρτητο οργανισμό, με έδρα τη Λευκωσία στην Κύπρο, ο οποίος ασχολείται με την ανθρωπιστική και αναπτυξιακή πολιτική σε σχέση με την υπεράσπιση και την προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στηρίζοντας έμπρακτα το «Hope for Children» CRC Policy Center η Ελληνική Τράπεζα φιλοξενεί στις κτιριακές εγκαταστάσεις της ποικίλες δράσεις του Οργανισμού, μεταξύ άλλων, το Εθνικό Φόρουμ για τα Δικαιώματα του Παιδιού, ακαδημαϊκές και ενημερωτικές εκδηλώσεις σε θέματα όπως Δικαίωμα στην Εκπαίδευση, Δικαστικά Εργαστήρια και ενημερωτικές συναντήσεις στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος Ανάδοχων Οικογενειών. Πραγματοποιεί επίσης εκπαιδεύσεις και δραστηριότητες ενδυνάμωσης ομαδικής εργασίας για το προσωπικό του Οργανισμού.

«Κάθε υπεύθυνος οργανισμός έχει την ελάχιστη υποχρέωση να συμβάλει στη στήριξη φορέων όπως το «Hope for Children», οι οποίοι παράγουν τόσο σημαντικό έργο. Ως Ελληνική Τράπεζα αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και προσφέρουμε, πέραν από την οικονομική ενίσχυση με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία», επισημαίνει ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Τράπεζας, Γιώργος Σκλάβος.

Η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει επίσης το «Hope for Children» CRC Policy Center σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και εκστρατείες ευαισθητοποίησης και οικονομικής ενίσχυσης των Προγραμμάτων του, καταλήγει η ανακοίνωση.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ