Υπό κράτηση μέχρι 14 Σεπτεμβρίου ο 27χρονος για απόπειρα φόνου σε βάρος της συμβίας του

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθη σήμερα ο 27χρονος για την υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος της 36χρονης συμβίας του.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος κατά τη σημερινή δικάσιμο ζήτησε νομική αρωγή .

Κατόπιν τούτου το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου μέχρι να εξεταστεί το αίτημα του 27χρονου .

Διέταξε επίσης όπως ο 27χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία όπως αναφέρει η Αστυνομία, φαίνεται ότι η 36χρονη, ενώ βρισκόταν στην εργασία της, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματός της από τον  27χρονο. 

Το θύμα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και εισήχθη στο χειρουργείο. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης. Ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης, μεταφέρθηκε και αυτός στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, καθότι έφερε τραύματα στα χέρια.

Ο 27χρονος συνελήφθη γύρω στις 15:50 το απόγευμα της 3ης Σεπτεμβρίου  βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση. 

Σημειώνεται πως η κατάσταση της υγείας της 36χρονης εξελίσσεται ικανοποιητικά και έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ