Δείτε σήμερα το online conference για τις Επενδύσεις - Μεγάλο ενδιαφέρον

Το νέο επενδυτικό περιβάλλον και ειδικότερα οι νέες επιλογές και ευκαιρίες για επενδύσεις θα παρουσιαστούν στο νέο online conference της fmw που γίνεται σήμερα  Δευτέρα 13 Ιουλίου και  ώρα 17:00-19:00.

Ομιλητές θα είναι η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κα. Δήμητρα Καλογήρου, τo Εκτελεστικό Μέλος και Γενικός Διευθυντής της CISCO κος. Άθως Χανδριώτης και ο Oil & Gas Equity Research Analyst κος. Νικόλας Στεφάνου.

Πιο συγκεκριμένα, οι ομιλητές θα αναφερθούν στα νέα  δεδομένα για τις επενδύσεις, όπως διαμορφώθηκαν  μετά την πανδημία.

Τομείς επενδύσεων, όπως οι  μετοχές, το συνάλλαγμα, τα ομόλογα, τα πολυτελή προϊόντα, τα συλλογικά επενδυτικά σχέδια και άλλα, θα είναι στο επίκεντρο του conference.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της FMW δημοσιογράφος Ιωσήφ Ιωσήφ και θα μεταδοθεί "ζωντανά" από την πλατφόρμα www.fmwconferences.com και οι ενδιαφερόμενοι για να την παρακολουθήσουν θα πρέπει να κάνουν εγγραφή, έναντι κόστους €50.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την οργανώτρια εταιρεία fmw financial media way, στο τηλέφωνο 22342005 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα fmwconferences.com

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ