Σε πλήρη λειτουργία το Core Banking CSB2 και Poseidon AML της NATECH στη Ziraat Bank Ελλάδας

H μεγαλύτερη τουρκική τράπεζα αναβάθμισε τις κεντρικές τραπεζικές εφαρμογές της επιλέγοντας τις λύσεις της ελληνικής NATECH στο δίκτυο καταστημάτων της στην Ελλάδα.

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της μετάβασης στο κεντρικό τραπεζικό σύστημα Natech.CSB2 και στο σύστημα αποτροπής ξεπλύματος χρήματος POSEIDON AML, η Ziraat Bank ενισχύει σημαντικά τη θέση της. Λειτουργεί με ένα σύγχρονο σύστημα αδιάλειπτης λειτουργίας 24/7 και θέτει τις βάσεις για τη διάθεση νέων ψηφιακών καναλιών και υπηρεσιών προς τους πελάτες της, επενδύοντας παράλληλα στην βελτιστοποίηση των λειτουργικών της διαδικασιών.

Η ολοκλήρωση του έργου, η οποία επισφραγίστηκε από πανηγυρική τελετή παράδοσης, ήταν αποτέλεσμα της αποδοτικής συνεργασίας μεταξύ της NATECH, της Ziraat Bank Ελλάδος, της Ziraat Bank Τουρκίας καθώς και των ειδικών συμβούλων και μηχανικών της Ziraat Teknoloji.

Ο κ. Αθανάσιος Ναυρόζογλου, Πρόεδρος/Διευθύνων Σύμβουλος της NATECH, δήλωσε μεταξύ άλλων «Το έργο αυτό σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τους δυο οργανισμούς και την ολοκλήρωση μια σημαντικότατης προσπάθειας των εμπλεκόμενων με ένα ευρύ σύνολο προσφερόμενων υποσυστημάτων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εγκάρδια την ομάδα της Ziraat Bank και της Ziraat Teknoloji, με τις οποίες εργαστήκαμε στενά παρά τις σημαντικές προκλήσεις. Η NATECH νιώθει μεγάλη τιμή για το επιτυχημένο αποτέλεσμα, το οποίο θα συνοδευτεί στο άμεσο μέλλον με την επέκταση της συνεργασίας με την Τράπεζα για την εγκατάσταση νέων προϊόντων όπως η νέα πλατφόρμα web banking».

Η κ. Gülsün Seda Önem, Country Manager της Ziraat Bank Greece σημείωσε πως «Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την προσπάθεια, τις πεποιθήσεις και τον πολύτιμο χρόνο όλων όσων συνεισέφεραν στην ολοκλήρωση αυτού του σημαντικότατου έργου. Συγχαίρω προσωπικά τις ομάδες για το εξαιρετικό αποτέλεσμα και τη συνεχή υποστήριξη τους όλο αυτό το διάστημα μετουσιώνοντας τη συνεργασία αυτή σε μεταξύ μας φιλία. Προσδοκούμε στη μελλοντική μας συνεργασία και στα έργα που έπονται».

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ