Έτσι θα είναι το ταμπλό της Mercedes S-Class

Με κάποιες επιρροές από τα μοντέλα της Tesla, στη νέα Mercedes S-Class μια μεγάλη οθόνη θα βρίσκεται τοποθετημένη στο κέντρο του ταμπλό αναβαθμίζοντας το συνολικό τεχνολογικό προφίλ του μοντέλου.

Αν και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο για να δούμε ολόκληρο το αυτοκίνητο, ο «κατασκοπικός φακός» μας δίνει μια πρώτη εικόνα για το τι να περιμένουμε από το εσωτερικό της ναυαρχίδας της Mercedes. Το Φεβρουάριο του 2019 είδαμε για πρώτη φορά τη μεγάλη οθόνη που θα κυριαρχήσει στην κεντρική κονσόλα της S-Class W223. Τώρα που επίκειται η επισημοποίηση της διάταξης αυτής από τη Mercedes για τη ναυαρχίδα της βλέπουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη διαμόρφωση που στο μέλλον θα απασχολήσει και την υπόλοιπη γκάμα των μοντέλων της Γερμανικής εταιρείας. Πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, το κορυφαίο μοντέλο της Mercedes-Benz θα παρουσιαστεί άμεσα διαδικτυακά και έτσι όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τα μοντέλα της εταιρείας θα μπορέσουν να μάθουν λεπτομέρειες.

Παρόλο που το αυτοκίνητο δεν θα αποκαλυφθεί πλήρως, η Mercedes έχει οργανώσει μια διαδικτυακή ενημέρωση που θα ξεκινήσει στις 8 Ιουλίου και προς το παρόν, το μόνο που μπορούμε να δούμε είναι μια εικόνα από το μπροστινό μέρος της νέας S-Class, καθώς και μια από το σύστημα MBUX με την οθόνη που παραπέμπει σε tablet. Από την οθόνη αυτή θα ελέγχονται οι περισσότερες λειτουργίες του αυτοκινήτου περιορίζοντας ιδιαίτερα την ανάγκη για ύπαρξη κανονικών διακοπτών στο ταμπλό. Περιττό να πούμε, ο πίνακας των οργάνων θα είναι επίσης πλήρως ψηφιακός και οι πρόσφατες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες έδειξαν πως στον εξοπλισμό της νέας S-Class θα υπάρχει και λειτουργία head up dispay, κατά πάσα πιθανότητα με σύστημα επαυξημένης πραγματικότητας.

Πηγή: Protothema.gr

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ