Ενοχλεί η φιέστα που ετοιμάζει η Άγκυρα στην Αγία Σοφιά, λέει ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος

 Την ενόχληση της ελληνική κυβέρνησης για τη σημερινή φιέστα που ετοιμάζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αγία Σοφιά, εξέφρασε ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας

 
«Η φιέστα που ετοιμάζει η Άγκυρα στην Αγιά Σοφιά ενοχλεί και είναι ένα θέμα προς αποδοκιμασία γιατί πέραν των άλλων, έχει χαρακτηριστεί ως μουσείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται για την προώθηση άλλων σκοπών», σημείωσε ο κ. Πέτσας, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
 
Παράλληλα, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι η Ελλάδα μετά την αντιμετώπιση της κρίσης στον Εβρο στα τέλη Φεβρουαρίου αλλά και της επιτυχούς αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι πιο ισχυρή από κάθε άλλη φορά και υπογράμμισε ότι η Αθήνα παρακολουθεί τις κινήσεις της Αγκυρας.
 
Τέλος, αναφερόμενος στην πρόταση της Κομισιόν για το Ταμείο Ανάκαμψης, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι το φθινόπωρο θα είναι έτοιμο το σχέδιο διάθεσης των χρημάτων υπογραμμίζοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σκέψεις για εκλογές στο μυαλό του Έλληνα πρωθυπουργού.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ