23.8 C
Nicosia
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2026 | 23:59

Υπόθεση κατασκοπείας: Στις φυλακές Κορίνθου ο σμήναρχος – «Ζητώ συγγνώμη από την πατρίδα»

Στις φυλακές Κορίνθου έχει οδηγηθεί ο αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας, που κατηγορείται για κατασκοπεία και για μετάδοση απόρρητων πληροφοριών στην Κίνα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες απολογήθηκε για περισσότερες από οκτώ ώρες ενώπιον της στρατιωτικής δικαιοσύνης και ομολόγησε ότι παρέδωσε απόρρητες πληροφορίες, ισχυριζόμενος ωστόσο ότι ενεπλάκη αρχικά εν αγνοία του και ότι αναγκάστηκε να συνεχίσει να συνεργάζεται επειδή απειλούσαν την οικογένειά του.

«Ζητώ συγγνώμη από την πατρίδα, τις ένοπλες δυνάμεις, τους συναδέλφους και την οικογένειά μου», είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του.

Όπως είπε στην ανακρίτρια οι Κινέζοι του έλεγαν πως γνωρίζουν πού μένει και απειλούσαν να κάνουν κακό στην κόρη του.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΔΙΑΦΟΡΑΥπόθεση κατασκοπείας: Στις φυλακές Κορίνθου ο σμήναρχος – «Ζητώ συγγνώμη από την...