27.8 C
Nicosia
Τετάρτη 26 Ιούνιος 2024 | 8:46

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διαρκείας στον Φαληρικό Όρμο λόγω ανάπλασης

Τμηματική κατάληψη του αριστερού και του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο, έχει προγραμματιστεί από 5 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Ειδικότερα, στο διάστημα αυτό θα ισχύσουν τα εξής:

  • Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο σε μία,  στο ύψος της οδού Αγ. Σκέπης, σε μέγιστο μήκος 100μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
  • Σταδιακός περιορισμό του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τρεις σε δύο, από το ύψος της συμβολής με την οδό Ι. Φιξ έως και 50μ. πριν από αυτή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
  • Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο σε μία, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ι. Φιξ και Α. Μωραϊτίνη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
  • Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο σε μία, στο ύψος της οδού Α. Μωραϊτίνη, σε μέγιστο μήκος 80μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τρεις σε δύο, από το ύψος της συμβολής με την οδό Ι. Φιξ έως και 70μ. πριν από αυτή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο σε μία, από το ύψος της οδού Ι. Φιξ έως την οδό Αγ. Σκέπη, σε μέγιστο μήκος 100μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από τα 200μ. έως τα 100μ. πριν την έναρξη του εργοταξιακού χώρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Α. Μωραϊτίνη.
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από 100μ. περίπου πριν την έναρξη του εργοταξιακού χώρου και έως το πέρας αυτού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Α. Α. Μωραϊτίνη.
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από την έναρξη του εργοταξιακού χώρου και έως το πέρας αυτού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αγ. Σκέπη.
  • Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από 100μ. περίπου πριν την έναρξη του εργοταξιακού χώρου και έως το πέρας αυτού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Α. Α. Μωραϊτίνη.
  • Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από την έναρξη του εργοταξιακού χώρου και έως το πέρας αυτού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Αγ. Σκέπης.

Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Press Room

Υπογράφεται η νέα σύμβαση με την ΟΠΑΠ στο υπουργείο Οικονομικών

Σύμβαση για την Παραχώρηση Άδειας κατά Αποκλειστικότητα για τη Διοργάνωση, Παροχή και Διαχείριση Ορισμένων Τυχερών Παιχνιδιών που διεξάγονται από την ΟΠΑΠ Α.Ε. στην κυπριακή...

Αύξηση και στον κύκλο εργασιών χονδρικού εμπορίου

Αύξηση 15,7% παρουσίασε ο Δείκτης Αξίας Κύκλου Εργασιών Εμπορίου και Επισκευής Μηχανοκίνητων Οχημάτων το πρώτο τρίμηνο του 2024, σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο του...

Βελτιώθηκε ο Ιούνιος στα ξενοδοχεία της Πάφου

Μουδιασμένος ξεκίνησε ο Ιούνιος για την ξενοδοχειακή βιομηχανία στην επαρχία Πάφου και βελτιώθηκε στην πορεία, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Ευριπίδη...

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η KΔ πληροί ελάχιστα πρότυπα εξάλειψης εμπορίας ανθρώπων

«Η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας πληροί στο ακέραιο τα ελάχιστα πρότυπα για την εξάλειψη της εμπορίας ανθρώπων», αναφέρει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ετήσια έκθεσή του για...

Σύλληψη 27χρονου για την πυρκαγιά στην Αραδίππου

Άνδρας ηλικίας 27 ετών συνελήφθη από την Αστυνομία σχετικά με την πρόκληση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε χθες σε αγροτική περιοχή της Αραδίππου και κατέκαυσε...

Πυραυλική επίθεση των Χούθι εναντίον πλοίου νότια του Άντεν

Ο βρετανικός φορέας για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας (United Kingdom Maritime Trade Operations / UKMTO) ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ενημερώθηκε για περιστατικό που σημειώθηκε...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!