0.8 C
Nicosia
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025 | 5:20

Εντοπίστηκε η σορός του 32χρονου πιλότου του εκπαιδευτικού αεροσκάφους στα Ιωάννινα

Εξελίξεις στην υπόθεση του εκπαιδευτικού αεροσκάφους που αγνοείτο εδώ και μέρες στην Ελλάδα

Εντοπίστηκε η σορός του 32χρονου πιλότου, που είχε καταπέσει στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων με εκπαιδευτικό αεροσκάφος.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα epiruspost, οι διασώστες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να προσεγγίσουν σήμερα το πρωί –γύρω στις 10:00- το σημείο όπου εντοπίστηκε το αεροσκάφος.

Η σορός του πιλότου εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου συνετρίβη το αεροπλάνο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ώρες, ελικόπτερο του ελληνικού στρατού αναμένεται να συνδράμει ώστε να γίνει η ανάσυρση της σορού.

Οι Αρχές εκτιμούν –με βάση την πρώτη εικόνα που έχουν διαμορφώσει- ότι ο πιλότος «εγκλωβίστηκε» στην ομίχλη που κάλυπτε την περιοχή, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να προσκρούσει στις πλαγιές του Μιτσικελίου.

Η επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί από το οροπέδιο του Μιτσικελίου όπου παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας.

Πηγή: cnn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!