38.6 C
Nicosia
Δευτέρα 24 Ιούνιος 2024 | 15:38

Στον ανακριτή με κουκούλα και αλεξίσφαιρο η Ρούλα Πισπιρίγκου

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια.

Η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, μπήκε στην εισαγγελία από την πλαϊνή πόρτα, ωστόσο χρειάστηκε να περπατήσει μέσα από τον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων -περίπου 100 μέτρα- για να φτάσει στην ανακρίτρια. 

Η μεταγωγή της έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ η ίδια ήταν κουκουλωμένη και φορούσε αλεξίσφαιρο.

Για την μεταγωγή της χρειάστηκε οι αστυνομικοί να σηκώσουν τις ασπίδες τους για να την προστατεύσουν, ενώ εξοργισμένοι πολίτεςπου βρίσκονταν εκεί την γιούχαραν. 

Φόνισσα … το ήξερε και ο άντρας σου

Δεκάδες πολίτες που έχουν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια, φώναζαν υβριστικά σχόλια εναντίον της, ενώ αρκετοί την καλούσαν να ομολογήσει για να λυτρωθεί.

«Φόνισσα τι έκανες στα παιδιά σου. Το ήξερε αυτό ο άντρας σου. Αφήστε να την πάμε εμείς να την τακτοποιήσουμε», φώναζαν.

Άλλοι πάλι την αποκάλεσαν «Βρωμιάρα», ενώ ακούστηκαν και εκφράσεις όπως «Λιθοβολισμό μέχρι τέλους» και «Ομολόγησε για να λυτρωθείς σκύλα».

Προηγουμένως η 33χρονη έφτασε  στα δικαστήρια με ισχυρή αστυνομική δύναμη και φορώντας αλεξίσφαιρο.

Η κατηγορούμενη βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών (γύρω στις 11 π.μ.), προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε αργά χθες το απόγευμα.

Η 33χρονη που διανυκτέρευσε στη ΓΑΔΑ, αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί εντός πέντε ημερών. Το διάστημα αυτό, η 33χρονη θα παραμείνει στη ΓΑΔΑ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 7ο όροφο και με συνεχή αστυνομική παρουσία.

Κατά πληροφορίες, στη διάρκεια της νύχτας, η 33χρονη ήταν σκεπτική και δεν μίλησε καθόλου στους αστυνομικούς ενώ φέρεται ότι εξακολουθούσε να αρνείται την εμπλοκή της, λέγοντας: «Πως είναι δυνατόν να σκότωσα εγώ τα παιδιά μου;».

Εν τω μεταξύ,  ο δικηγόρος της 33χρονης μητέρας Απόστολος Λύτρας έχει παραιτηθεί από την υπεράσπισή της, επιβεβαιώνονται και αναμένεται ανακοίνωση από το γραφείο του. Ο κ. Λύτρας δεν έχει εμφανιστεί στη ΓΑΔΑ από χθες που μεταφέρθηκε εκεί η 33χρονη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Πάφος: 41χρονη έχασε τις αισθήσεις της σε πανηγύρι – Την συνόδευσαν αστυνομικοί στο νοσοκομείο

Σημαντική βοήθεια στην άμεση μεταφορά γυναίκας στο Νοσοκομείο, προσέφεραν χθες βράδυ, μέλη της Ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου. Γύρω στις 11.15μ.μ. χθες, κατά τη διάρκεια...

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία στις πτήσεις από Μάντσεστερ – Πτήσεις ήρθαν στην Κύπρο με καθυστέρηση

Με καθυστέρηση έφτασαν χθες βράδυ από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στον αερολιμένα Λάρνακας, ορισμένες πτήσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος. Από το Γραφείο...

Σύλληψη δύο νεαρών για υπόθεση κλοπής και εμπρησμού οχήματος στην Πάφο

Στην σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 14 και 17 ετών προχώρησε  την Κυριακή η  Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου...

EURO 2024: «Μάχη» στο Κροατία-Ιταλία, ελπίδες για Αλβανία έναντι πρώτης Ισπανίας

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση και στον 2ο όμιλο του EURO 2024 το βράδυ της Δευτέρας (24/6) με τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες να...

Η επιστροφή από τα παράλια θα δημιουργήσει αυξημένη κίνηση στους δρόμους – Συστάσεις της Αστυνομίας

Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία οχημάτων στις κυριότερες οδικές αρτηρίες σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ, από το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας αυξημένη...

ΥΠΕΞ Έλλάδας: Απαράδεκτη ενέργεια η απειλή κατά της Κύπρου

Απαράδεκτη ενέργεια συνιστά η απειλή κατά της υπόστασης και της κυριαρχίας της Κύπρου, ενός κράτους μέλους της ΕΕ, είπε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!