18.9 C
Nicosia
Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024 | 2:10

Μητσοτάκης: Απίστευτο ψέμα ότι έδωσα εντολή παρακολουθήσεων

Απίστευτο ψέμα ότι έδωσα εντολή για παρακολουθήσεις, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον Ant1. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, καμία σύνδεση με εμένα.

Υπάρχει Έλληνας να πιστεύει ότι στον ελεύθερο χρόνο μου παρακολουθούσα υπουργούς και τις συζύγους τους; Μπορεί να πέφτει ο πολιτικός διάλογος τόσο χαμηλά; αναρωτήθηκε.

Καμία απόδειξη για όσα γράφονται. Ντροπή και αίσχος να υπονοεί κάποιος ότι ο πρωθυπουργός τον ΥΠΕΞ. Δεν έχω κάνει ποτέ αγωγή και ζητώ από την δικαιοσύνη να ελέγξει το θέμα.

Ο Κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε στον Κ. Βαξεβάνη (είπε ότι έχει εμπλακεί σε ροή ρωσικού χρήματος: 10 εκατ. ευρώ από Ρωσο ολιγάρχη) και δήλωσε ότι πίσω από αυτόν κρύβεται ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι μια κατάσταση που πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είναι ελέφαντας.

Δεν γίνεται η πολιτική αντιπαράθεση να πέφτει σε αυτό το επίπεδο. Να κατηγορείται ο πρωθυπουργός χωρίς καμία απόδειξη.

Δεν ισχυρίστηκαν ότι δεν υπάρχει παρακολούθηση και κέντρο που παρακολουθεί το Predator. Είναι διαφορετικό όμως από το να λέγεται ότι το ενορχηστρώνει το Μαξίμου.

Προσωπική ευθύνη του πρωθυπουργού σε παρακολούθησή υπουργών του δεν νοείται σε μια Δημοκρατία. Στοχοποιούμαι εδώ και επτά χρόνια σε μια επιχείρηση λάσπης.

Θα οδηγήσω τη χώρα με ασφάλεια στις εκλογές

Ο Κ. Μητσοτάκης ερωτήθηκε γιατί δεν συνομίλησε με τη Βουλή και την PEGA και γιατί έδιωξε Δημητριάδη και αρχηγό της ΕΥΠ. Είχαν την πολιτική ευθύνη για πλαίσιο παρακολουθήσεων που ήταν νόμιμες αλλά δεν πληρούσαν τα κριτήρια που θα απαιτούσα, απάντησε.

Αυτό που γίνεται είναι ο ορισμός της συκοφαντίας. Και στην Novartis το ίδιο ήταν: κάτι άκουσα, κάτι μου είπαν.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να υποβάλει πρόταση μομφής. Ας το κάνει και θα πάρει εκκωφαντική απάντηση. Προσπαθεί να σπείρει διχασμό εντός της ΝΔ.

Όπως είπε δεν θα δεχτεί τους όρους του Αλέξη Τσίπρας για εξασφάλιση του αδιάβλητου των εκλογών, με εξαίρεση της απαγόρευση χρήσης παράνομου λογισμικού.

Ο κος Τσίπρας αμφισβητεί το κεκτημένο του αδιάβλητου των εκλογών. Αυτό κάνουν και κάποιοι στο εξωτερικό. «Θα οδηγήσω τον τόπο με ασφάλεια προς τα εμπρός, να μην βουλιάξει η χώρα στον άθλιο βούρκο», είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Βουλή: Προτάσεις βουλευτών για τις πολλαπλές συντάξεις – Δείτε τι εισηγούνται

Έξι συν μια προτάσεις νόμου καταθέτουν την Πέμπτη Βουλευτές για ρύθμιση του ζητήματος των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης κρατικών αξιωματούχων. Τις έξι προτάσεις...

Επιπρόσθετα μέσα πυρόσβεσης για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού

Επιπρόσθετες δυνάμεις πυρόσβεσης κλήθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε λίγο πριν τις 10 πρωί, εντός του Κρατικού Δάσους Λεμεσού. Σύμφωνα με το Τμήμα...

Η Τράπεζα Κύπρου συνεχίζει να αγοράζει μετοχές της

Συνεχίζει τις αγορές ιδίων μετοχών η Τρ. Κύπρου, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε νέα πράξη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Bank of Cyprus Holdings απέκτησε χθες αριθμό...

Συνέχισε την ανοδική πορεία του το ΧΑΚ

Νέα κέρδη κατέγραψε το ΧΑΚ κατά την χρηματιστηριακή συνάντηση της Τετάρτης. Ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ έκλεισε στις 145,36 μονάδες και στο +0,2%. Ο Δείκτης FTSE/CySE...

Λονδίνο: Άλογα το έσκασαν στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας – 4 τραυματίες, ζημιές σε οχήματα (βίντεο)

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν τουλάχιστον δύο άλογα το έσκασαν και άρχισαν να τρέχουν χωρίς αναβάτες στο κέντρο του Λονδίνου, προς μεγάλη έκπληξη των περαστικών, σήμερα Τετάρτη το...

Δικαστήριο διατάσσει τη σύλληψη του Ρώσου υφυπουργού Άμυνας με κατηγορίες περί δωροληψίας

Τη σύλληψη του Ρώσου υφυπουργού Άμυνας διέταξε δικαστήριο καθότι βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για δωροληψία, στην πιο πολύκροτη υπόθεση διαφθοράς από τότε που ο...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!