Πυρκαγιά εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στην περιοχή του Φαλήρου, στη γέφυρα που οδηγεί προς το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο όχημα επέβαινε ένα ζευγάρι, που είναι καλά στην υγεία του. Ο οδηγός, ένας ηλικιωμένος άνδρας, φέρεται να πρόλαβε να βγει από το όχημα κυριολεκτικά δευτερόλεπτα πριν ξεσπάσει η φωτιά. Λίγο αργότερα ακούστηκε ένας δυνατός ήχος, ενώ πυκνοί καπνοί κάλυψαν την περιοχή, φτάνοντας έως το Φάληρο και τον Πειραιά.
Στο σημείο βρίσκονταν ήδη δυνάμεις της Πυροσβεστικής, λόγω προηγούμενου τροχαίου, και έτσι επενέβησαν άμεσα για την κατάσβεση.
Στη διάρκεια της επιχείρησης το καμένο όχημα άρχισε να κινείται, καθώς πιθανότατα λύθηκε το χειρόφρενο, προκαλώντας νέα ανησυχία. Ευτυχώς, σταμάτησε λίγα μέτρα πιο κάτω, βρίσκοντας σε κράσπεδο.
Το αυτοκίνητο υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή, καθώς η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα στο μπροστινό μέρος και στη μηχανή, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πιθανή μηχανική βλάβη.
Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε προσωρινά και στο ρεύμα προς Καραϊσκάκη.



