Επίθεση Πολάκη και τρολ στον Κώστα Ζαχαριάδη

Στην επικριτική ανάρτηση απάντησε ο Κώστας Ζαχαριάδης καταλογίζοντας στον στιχουργό ότι «δεν τα πάει καλά» με την πολιτική γεωγραφία και ότι «δεν γνωρίζει πρόσωπα πράγματα και ιστορικές διαδρομές». Η απάντηση του κ. Ζαχαριάδη προκάλεσε την οργή δεκάδων ψευδώνυμων υποστηρικτών του κ. Κασσελάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι καταφέρθηκαν με χυδαίες εκφράσεις εναντίον του και ζήτησαν την αποχώρηση ή τη διαγραφή του.  «Σήκω φύγε από τον ΣΥΡΙΖΑ», «πάρε πόδι» σχολίασαν μεταξύ άλλων τα ψευδώνυμα προφίλ δίνοντας μια σαφή γεύση του κλίματος που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση στον κ. Ζαχαριάδη εξαπέλυσε λίγο αργότερα και ο Παύλος Πολάκης. Ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τον κ. Ζαχαριάδη ως υπεύθυνο της ήττας του σημερινού ευρωβουλευτή Νίκου Παππά στην εσωκομματική ψηφοφορία στην Πολιτική Γραμματία για τους υποψήφιους της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ (Ανοιχτή Πόλη) στον Δήμο Αθηναίων. «Όντας Κώστα η ιστορία έγραψε ότι αν δεν είχες έρθει σε συνεννόηση με τους μετέπειτα αποστατήσαντες το προηγούμενο καλοκαίρι σήμερα θα είχαμε δήμαρχο τον Νίκο Παππά και όχι ευρωβουλευτή» ισχυρίστηκε ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο κ. Πολάκης είχε επιτεθεί και στον Αλέξη Τσίπρα εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τη διεθνή διάσκεψη που διοργάνωσε το ινστιτούτο του πρώην πρωθυπουργού. «Όχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού και “βιώσιμης ανάπτυξης”» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου  [email protected]