Κρίσιμη εξακολουθεί να θεωρείται η κατάσταση του 22χρονου, ο οποίος κατάπιε μπέργκερ χωρίς να το μασήσει, στο πλαίσιο διαδικτυακής πρόκλησης (challenge).
Ο 22χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».
Το χρονικό
Βάσει πληροφοριών της ΕΡΤ, ο νεαρός βρισκόταν με φίλους του, όταν από κοινού αποφάσισαν να βάλουν το «στοίχημα».
Στην προσπάθειά του να καταπιεί αμάσητο το μπέργκερ, έφραξαν οι αεραγωγοί του και στη συνέχεια κατέρρευσε.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ουδείς από τους παρευρισκόμενους στο κατάστημα που βρισκόταν η παρέα δεν γνώριζε πώς να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να επαναφέρουν τον 22χρονο και να τον μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο.



