33.8 C
Nicosia
Τετάρτη 26 Ιούνιος 2024 | 13:14

Ελλάδα: Άρχισε την απολογία του ο γνωστός ποινικολόγος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Λίγο μετά τις 9:30 άρχισε την απολογία του ο γνωστός ποινικολόγος για να απολογηθεί για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης σε βάρος της συζύγου του.

Πρόκειται για κατηγορία που είναι σε βαθμό κακουργήματος και την οποία απήγγειλαν στο δικηγόρο οι εισαγγελικές αρχές, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο δικηγόρος πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων στις 8 σήμερα το πρωί και στο πλευρό του έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκονταν συγγενικά του πρόσωπα.

Μάρτυρες υπεράσπισης η πρώην σύζυγος και η κόρη του

Πριν από την έναρξη της απολογίας του κατηγορουμένου στην ανακρίτρια κατέθεσαν – σύμφωνα με τις πληροφορίες ως μάρτυρες υπέρασπισής του – η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και γνωστός δικηγόρος, ο οποίος είναι κουμπάρος του.

Θα ζητήσει συγγνώμη

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος ποινικολόγος φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει συγγνώμη και να ομολογήσει τις πράξεις που διέπραξε σε βάρος της συζύγου του, επίσης δικηγόρου.

Το χρονικό και το… «έπεσε από τις σκάλες»

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής ο δικηγόρος μετέφερε τη σύζυγό του με πολλαπλά τραύματα και κάταγμα στη μύτη και το χέρι σε ιδιωτική κλινική. Εκεί το ζευγάρι υποστήριξε ότι η γυναίκα έπεσε από τις σκάλες. Ωστόσο από την εξέταση ο γενικός χειρουργός διεπίστωσε ότι ήταν τραύματα που μπορούσαν να έχουν προκληθεί μόνο από ανθρώπινο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ο γιατρός έμεινε μόνος με τη γυναίκα, τη ρώτησε ευθέως εάν την είχε χτυπήσει ο σύζυγός της και εκείνη φέρεται να έγνεψε καταφατικά. Αν και δεν κατέθεσε εις βάρος του μήνυση, δέχθηκε να λάβει panic button.

Ως είχε υποχρέωση, με βάση και τον νέο ποινικό κώδικα, ο γιατρός ειδοποίησε το αρμόδιο για την ενδοοικογενειακή βία αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας και οι αστυνομικοί με τη σειρά τους τον εισαγγελέα.

Να σημειωθεί ότι η σύζυγος είναι και αυτή μάχιμη δικηγόρος και υπερασπίζεται γυναίκες – θύματα βίας, επομένως γνώριζε πως το κακούργημα αυτό διώκεται αυτεπάγγελτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Σύλληψη 18χρονου για εγκατάλειψη σκηνής οδικής σύγκρουσης

Νεαρός ηλικίας 18 ετών, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκληση οδικής σύγκρουσης και εγκατάλειψη σκηνής οδικής σύγκρουσης, που...

Διαμαρτυρία ΔΕΟΚ για ωρομίσθιους έξω από το Υπουργείο Οικονομικών την Πέμπτη

Σε διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Οικονομικών καλεί η ΔΕΟΚ την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 10 π.μ. Τη διαμαρτυρία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, πραγματοποιεί η συντεχνία του Ωρομίσθιου...

Σύμβαση για την υλοποίηση Συστήματος Ενοποίησης και Ετοιμασίας Οικονομικών Καταστάσεων

Σύμβαση για την υλοποίηση Συστήματος Ενοποίησης και Ετοιμασίας Οικονομικών Καταστάσεων, υπέγραψε, χθες Τρίτη, με την κοινοπραξία PricewaterhouseCoopers Ltd και Talent Team Consulting T.T. Ltd,...

Χάος στο Χίθροου λόγω τεχνικού προβλήματος στο σύστημα διαχείρισης αποσκευών

Καταγγελίες για «χάος» και μεγάλη ταλαιπωρία διατυπώθηκαν από επιβάτες της British Airways στο αεροδρόμιο Χίθροου την Τρίτη, καθώς υπήρξε «τεχνικό πρόβλημα» στο σύστημα διαχείρισης...

Το Φθινόπωρο τα εγκαίνια του γραφείου της ΕΤΕπ στην Κύπρο

Το Φθινόπωρο, παρουσία της Προέδρου της ΕΤΕπ Νάντια Καλβίνο, θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια των γραφείων της Τράπεζας στην Κύπρο, ανακοίνωσε την Τετάρτη μετά...

Οι επενδύσεις της ΕΤΕπ βελτιώνουν το βιοτικό επίπεδο – Θα στηρίξει έργα στην Κύπρο

Οι επενδύσεις της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) έχουν τις ρίζες τους σε τοπικό επίπεδο και μεταμορφώνουν τις τοπικές κοινωνίες βελτιώνοντας το βιοτικό επίπεδο, κάτι...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!