26.8 C
Nicosia
Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2025 | 12:00

Γ. Γεραπετρίτης: Μπαράζ επαφών στη Ν. Υόρκη και συμμετοχή στο Διατλαντικό Δείπνο που διοργανώνει ο Ρούμπιο

Πυκνό είναι και σήμερα πρόγραμμα του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της πλαίσιο της 80ής Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ειδικότερα, ο κ. Γεραπετρίτης, θα συμμετάσχει στο τετραμερές σχήμα συνεργασίας Ελλάδας-Ρουμανίας-Βουλγαρίας-Κροατίας.

Ακολούθως, θα λάβει μέρος σε εκδήλωση Υπουργικού Επιπέδου σχετικά με την προστασία των δημοσιογράφων στη Γάζα.

Ο κ. Γεραπετρίτης θα παρακαθίσει στο Διατλαντικό Δείπνο που διοργανώνει ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Μάρκο Ρούμπιο.

Στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει διμερή συνάντηση με τον ομολόγους του της Αιγύπτου και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΓ. Γεραπετρίτης: Μπαράζ επαφών στη Ν. Υόρκη και συμμετοχή στο Διατλαντικό Δείπνο...