15 C
Nicosia
Τρίτη 16 Απρίλιος 2024 | 9:46

Ανάβυσσος: Συγκρούστηκαν δύο ταχύπλοα με 16 επιβαίνοντες

Στιγμές πανικού για τους επιβάτες των δύο ταχύπλοων που συγκρούστηκαν στη θαλάσσια περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας κοντά στην Ανάβυσσο. Σύμφωνα με πληροφορίες συνολικά επέβαιναν 16 άτομα και στα δύο (8 στο καθένα), για τις ανάγκες γυρίσματος της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3».

Από τη σύγκρουση το ένα ταχύπλοο αναποδογύρισε με αποτέλεσμα και οι οκτώ επιβάτες να βρεθούν στο νερό. Το λιμενικό τους περισυνέλλεξε και όλοι είναι καλά στην υγεία τους, εκτός από έναν που τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται σε σοκ.

Η ανάρτηση του Λιμενικού

Τα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3» ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες στη Ραφήνα, που το λιμάνι της μετατράπηκε σε κινηματογραφικό πλατό. Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης δεκάδες βαν, τροχόσπιτα, ειδικά σκηνικά, βεστιάρια και δύο πλοία, το «Αμφιτρίτη» και το «Πανόραμα», επιστρατεύτηκαν για τα γυρίσματα. 

(Πηγή φωτογραφίας από facebook δημοσιογράφου Χαράς Γιαννοπούλου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

ΚΕΒΕ: Επένδυση στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας

Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιχειρήσεων στο θέμα της Κυβερνοασφάλειας, με πρωτοβουλία του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) σε συνεργασία με...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!