16.8 C
Nicosia
Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2026 | 11:04

Άγριο επεισόδιο ενδοικογενειακής βίας στο Λαύριο – Μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του και τον σύντροφό της

Σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένας άνδρας και μία γυναίκα μετά από επίθεση που δέχθηκαν από τον πρώην σύζυγο της γυναίκας στην περιοχή Καβοδόκανος του Λαυρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, 32χρονος Ρουμάνος εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συζύγου του (στον πρώτο όροφο μεζονέτας), σπάζοντας με βαριοπούλα τζάμι.

Στη συνέχεια, τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο την 32χρονη γυναίκα και τον 33χρονο νυν σύντροφό της.

Τη στιγμή του περιστατικού, σε διπλανό δωμάτιο εντός της οικίας βρίσκονταν ανήλικα παιδιά ενάμιση και δυόμισι ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε υποβάλει το τελευταίο διάστημα τρεις μηνύσεις εναντίον του πρώην συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία.

Ο δράστης παραδόθηκε και κρατείται στο Τμήμα Λαυρεωτικής.

Πηγή: skai.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΔΙΑΦΟΡΑΆγριο επεισόδιο ενδοικογενειακής βίας στο Λαύριο - Μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του...