16.8 C
Nicosia
Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2026 | 0:34

Ισόπαλος 2-2 με τη Χράντετς ο Παναθηναϊκός, όλα ανοικτά στη ρεβάνς

Προβάδισμα δύο τερμάτων απώλεσε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, μένοντας στο 2-2 με τη Χράντετς στον πρώτο αγώνα για τα play off του UEFA Conference League, με την πρόκριση στη League Phase να κρίνεται πλέον στη ρεβάνς της 27ης Αυγούστου στην Τσεχία.

Οι «πράσινοι» μπήκαν επιθετικά και είχαν την πρώτη καλή στιγμή στα πρώτα δευτερόλεπτα, ενώ στο 24’ έχασαν τον Τσάπρα με τραυματισμό. Η Χράντετς απείλησε στο 34’, όταν ο Φαν Μπιούρεν εκμεταλλεύτηκε λάθος του Καμαρά και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και, αφού προηγήθηκαν δύο χαμένες ευκαιρίες, ο Ανδρέας Τεττέη άνοιξε το σκορ στο 55’ με ατομική ενέργεια. Έξι λεπτά αργότερα, μετά από ασίστ του Τσιριβέγια, πέτυχε και δεύτερο γκολ για το 2-0.

Στη συνέχεια, ωστόσο, η ελληνική ομάδα υποχώρησε, δίνοντας χώρο στους Τσέχους. Η Χράντετς μείωσε στο 89’ με τον Ουμάρ και ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε στο 90’+6’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Έτσι, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς της 27ης Αυγούστου στην Τσεχία, με έπαθλο μία θέση στη League Phase του UEFA Conference League.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΙσόπαλος 2-2 με τη Χράντετς ο Παναθηναϊκός, όλα ανοικτά στη ρεβάνς