16 C
Nicosia
Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 | 14:05

Dell Technologies: Καινοτομίες στην προστασία των δεδομένων και στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Η Dell Technologies παρουσίασε νέες ολοκληρωμένες συσκευές Dell EMC PowerProtect DP και αναβαθμίσεις του λογισμικού PowerProtect Data Manager, για να βοηθήσει τους πελάτες να προστατεύουν, να διαχειρίζονται και να ανακτούν δεδομένα από παραδοσιακές και σύγχρονες εφαρμογές στα κύρια data center τους, σε τοποθεσίες δικτυακών άκρων (edge) και υποδομές δημόσιων clouds.

Η Dell ανακοίνωσε επίσης το PowerProtect Cyber Recovery, την πρώτη λύση ψηφιακού θησαυροφυλακίου δεδομένων (vaulting) που εγκρίθηκε από τον οργανισμό Sheltered Harbor, για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας στον κυβερνοχώρο, στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Η σειρά PowerProtect DP αποτελεί την ολοκληρωμένη συσκευή προστασίας δεδομένων επόμενης γενιάς της Dell, η οποία προσφέρει πλήρη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, ανάκτηση, αναπαραγωγή, κατάργηση διπλοτύπων, ετοιμότητα για εφαρμογή στο cloud με δυνατότητες αποκατάστασης μετά από καταστροφή, και μακροπρόθεσμης διατήρησης σε δημόσια cloud.

Οι συσκευές της σειράς PowerProtect DP βοηθούν τους πελάτες να αντιμετωπίσουν την εκρηκτική αύξηση των δεδομένων, να μειώσουν το κόστος και να απλοποιήσουν την ανάπτυξη της πολυπλοκότητας, με μια λύση «όλα σε ένα», προσφέροντας:
Εξαιρετικές επιδόσεις: Παρέχει έως και 38% ταχύτερα αντίγραφα ασφαλείας και έως και 45% ταχύτερη επαναφορά. Η λύση PowerProtect DP προσφέρει επίσης άμεση πρόσβαση και επαναφορά έως και 50% περισσότερων IOPS (Λειτουργίες εισόδου/εξόδου ανά δευτερόλεπτο), σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, επιτρέποντας στους πελάτες να ανακτούν γρήγορα και εύκολα τα σημαντικά τους δεδομένα.
Μεγαλύτερη αποδοτικότητα: Παρέχει έως και 1 petabyte αξιοποιήσιμης χωρητικότητας με 30% περισσότερη λογική χωρητικότητα, με λόγο έως και 65:1 μείωσης δεδομένων, επιτρέποντας στους πελάτες να αποθηκεύουν περισσότερα δεδομένα στον ίδιο χώρο, με πιο αποδοτικά, από οικονομικής άποψης, συστήματα.
Εξοικονόμηση ενέργειας: Καταναλώνει έως και 23% λιγότερη ενέργεια από την προηγούμενη γενιά5, παρέχοντας σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους.

Η λύση PowerProtect Cyber Recovery προστατεύει τους πελάτες από απειλές στον κυβερνοχώρο που κυμαίνονται από ransomware, μέχρι και επιθέσεις κατά εμπιστευτικών πληροφοριών. Οι δυνατότητες ανάλυσης και μηχανικής μάθησης της λύσης, με την ονομασία CyberSense, επιτρέπουν στους πελάτες να παρακολουθούν την ακεραιότητα των δεδομένων, διασφαλίζοντας τη συνεχή ποιότητά τους. Εργαλεία εξακρίβωσης επιτρέπουν στους πελάτες να ανακαλύπτουν, να προχωρούν σε διάγνωση και να αποκαθιστούν τις συνεχιζόμενες επιθέσεις. Με αυτήν την έγκριση, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ μπορούν εύκολα να αναπτύξουν μια εγκεκριμένη λύση για την προστασία των σημαντικών δεδομένων των πελατών από απειλές στον κυβερνοχώρο.

Οι συσκευές της σειράς Dell EMC PowerProtect DP – DP4400, DP5400, DP5900, DP8900 – θα είναι διαθέσιμες παγκοσμίως τον Δεκέμβριο του 2020, ενώ οι βελτιώσεις στο PowerProtect Data Manager είναι ήδη παγκοσμίως διαθέσιμες.

«Οι εταιρείες διαχειρίζονται σχεδόν 40% περισσότερα δεδομένα από πέρυσι, σύμφωνα με τη φετινή μελέτη Dell Technologies Global Data Protection Index Snapshot. Μαζί με την εκθετική αύξηση των δεδομένων, η αύξηση των στρατηγικών πολλαπλών cloud και των σύγχρονων εφαρμογών, δημιουργεί νέες προκλήσεις», δήλωσε ο Jeff Boudreau, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Infrastructure Solutions Group στην Dell Technologies. «Η προστασία των δεδομένων δεν χαρακτηρίζεται από την ίδια προσέγγιση για κάθε περίπτωση. Η Dell Technologies συνεχίζει να προωθεί το στοχευμένο χαρτοφυλάκιο ολοκληρωμένων συσκευών και τις λύσεις προστασίας δεδομένων που ορίζονται από λογισμικό (software defined), βοηθώντας τους πελάτες να διαχειριστούν τις σημερινές προκλήσεις, διατηρώντας παράλληλα το βλέμμα τους στο μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Άνοδος στις ευρωαγορές με ώθηση από την UBS

Άνοδο καταγράφουν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα ύστερα από δύο πτωτικές συνεδριάσεις, καθώς η ελβετική UBS ανακοίνωσε αύξηση στα τριμηνιαία καθαρά της κέρδη. Η άνοδος...

Β. Κικίλιας: Οι εμβολιασμοί γίνονται οργανωμένα και με σεβασμό στον πολίτη

Το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρας και το Κέντρο Υγείας Πατησίων, τα οποία λειτουργούν και ως εμβολιαστικά κέντρα στο πλαίσιο της Επιχείρησης «Ελευθερία», επισκέφτηκε σήμερα ο...

Πάνω από 100.000 οι νεκροί της πανδημίας στο Ην. Βασίλειο με βάση τα πιστοποιητικά θανάτου

Το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS) στο Λονδίνο ανακοίνωσε πως με βάση τα πιστοποιητικά θανάτου τα θύματα του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο από την αρχή...

Π. Αρκουμανέας: Ενδείξεις για κρούσματα της μετάλλαξης και στη Βόρεια Ελλάδα

Εκτός από την Αθήνα και την Κρήτη, υπάρχουν ενδείξεις για κρούσματα του μεταλλαγμένου στελέχους του κορωνοϊού και στη Βόρεια Ελλάδα,τόνισε σήμερα ο πρόεδρος του...

Μικρή άνοδο καταγράφει το ΧΑΚ στη συνεδρία της Τρίτης

Μικρή άνοδο καταγράφει το ΧΑΚ στη συνεδρία της Τρίτη. Ο Γενικός Δείκτης στις 12:20 βρισκόταν στις 56,46 μονάδες, παρουσιάζοντας ζημιές σε ποσοστό 0,21%. Την ίδια...

Με την επικεφαλής σύμβουλο εξωτερικής πολιτικής του Προέδρου Μισέλ συναντήθηκε ο Ν.Δένδιας

Με τον Frédéric Bernard επικεφαλής του γραφείου το Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τη Maryem Van den Heuvel σύμβουλο εξωτερικής πολιτικής του Προέδρου Μισέλ...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!