Για τη Σερβία αναχωρεί σήμερα το πρωί η ομάδα της Πάφου FC ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα για τον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Οι πρωταθλητές Κύπρου, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Στάδιο «Αλφαμέγα», έχουν αποδείξει πως μπορούν στον αυριανό αγώνα να πάρουν την πρόκριση και να περάσουν στον Γ’ προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά θέση στη League Phase, τουλάχιστον του Conference League.
Το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ορθάνοιχτη την πόρτα της πρόκρισης, καθώς η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο έχει αποδείξει πως είναι ικανή να φτάσει στο διπλό μέσα στην ουδέτερη έδρα της ισραηλινής ομάδας.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00, ενώ σήμερα η Πάφος FC θα προπονηθεί στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας, ενώ ο προπονητής και ένας από τους ποδοσφαιριστές θα δώσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.