16.7 C
Nicosia
Πέμπτη 15 Μαΐου 2025 | 5:57

Για πολύ λίγο η Ολίβια Φωτοπούλου έμεινε εκτός ημιτελικών στα 200μ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Δεν συνοδεύτηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα, η πρώτη παρουσία της Ολίβιας Φωτοπούλου σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αφού για πολύ λίγο έμεινε εκτός ημιτελικών.

Σύμφωνα με ανάρτηση στον λογαριασμό της ΚΟΕΑΣ στο Facebook, η πρωταθλήτρια Κύπρου έτρεξε τα ξημερώματα ώρα Κύπρου στην έκτη και τελευταία σειρά των 200μ., στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Όρεγκον των ΗΠΑ, τερματίζοντας στην 4η θέση σε 23.25 (άνεμος +1,9 μ/δ).

Με τον χρόνο αυτό δεν μπόρεσε να περάσει στις καλύτερες 24 των ημιτελικών, καθώς είχε τον 27ο καλύτερο χρόνο από τις 44 συμμετέχουσες.

Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη είχε καλό ρυθμό στα τελευταία μέτρα, αλλά χρειαζόταν περισσότερη ταχύτητα για να ξεπεράσει την Αυστραλή Τζακίντα Μπίτσερ, η οποία πέρασε απευθείας, ως τρίτη της σειράς, με 23.22.

Σημειώνει η ΚΟΕΑΣ πως όπως και να έχει η παρουσία και μόνο σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελεί τεράστια επιτυχία για την Ολίβια Φωτοπούλου, η οποία προσβλέπει στους Κοινοπολιτειακούς και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΓια πολύ λίγο η Ολίβια Φωτοπούλου έμεινε εκτός ημιτελικών στα 200μ στο...