14.9 C
Nicosia
Σάββατο 20 Απρίλιος 2024 | 4:59

ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Μοναδική εμπειρία Wine Safari στο Φαρμακά

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας #visitnicosia, διοργανώνει Wine Safari και Brunch στο οινοποιείο Santa Irene στον Φαρμακά.

H εκδήλωση απευθύνεται σε ερασιτέχνες φωτογράφους και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας ”Arts and Wine” που υλοποιεί η ΕΤΑΠ με στόχο την ανάδειξη της τέχνης αλλά και της οινοποιίας της Λευκωσίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν με οχήματα 4Χ4 θεαματικές διαδρομές και να εξερευνήσουν τους αιωνόβιους αμπελώνες των βουνών του Φαρμακά.

Θα ακολουθήσει ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου Santa Irene όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία παραγωγής ποιοτικών κρασιών και ζιβανίας.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με brunch στο εστιατόριο Ιεράμπελος, σε ένα υπέροχο περιβαλλον που συνδυάζει τα βουνά και τους αμπελώνες του Φαρμακά.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων είναι το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2021, μεταξύ των ωρών 09:30 – 12:30.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 10 άτομα ανά εκδήλωση, ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ ανά συμμετέχοντα.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας που βρίσκεται εδώ.

ΕΤΑΠ Λευκωσίας

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 2007 στα πλαίσια στρατηγικού σχεδιασμού και πλάνου του Υφυπουργείου Τουρισμού. Σκοπός της ΕΤΑΠ Λευκωσίας είναι η ανάπτυξη και προβολή τόσο της πόλης όσο και της περιφέρειας Λευκωσίας και η μετατροπή τους σε ένα ποιοτικό ολόχρονο τουριστικό προορισμό.  Για την επίτευξη των δράσεων της, η ΕΤΑΠ συνεργάζεται με διάφορους φορείς σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.  Κύριοι πυλώνες δράσης της είναι ο πολιτιστικός και δημιουργικός τουρισμός, ο συνεδριακός και επαγγελματικός τουρισμός, ο θρησκευτικός τουρισμός, ο αθλητικός καθώς και ο τουρισμός ευεξίας.

www.visitnicosia.com.cy

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ζημιές την Παρασκευή στο ΧΑΚ που εβδομαδιαία έχασε 0.94%

Ζημιές κατέγραψε στη σημερινή τελευταία χρηματιστηριακή συνάντηση της εβδομάδας, το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, καταγράφοντας και σε εβδομαδιαία βάση απώλειες σε ποσοστό 0,94% ή 1,37...

Άνοιξε τις πύλες της η Travel Expo Cyprus με 45 εκθέτες- Αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό

Την αισιοδοξία του ότι παρά τις γεωπολιτικές προκλήσεις στην περιοχή οι επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις φέτος θα ανέλθουν στα αντίστοιχα επίπεδα με την περσινή...

Η απόβαση στον Κόλπο των Χοίρων το1961

Αποτυχημένη εισβολή, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 1961 στον Κόλπο των Χοίρων (Bahia de los Cochinos), στις νοτιοδυτικές ακτές της Κούβας, από περίπου 1.500 εξόριστους κουβανούς...

Σουηδία: Επίθεση δέχτηκαν τρεις ηλικιωμένες γυναίκες – Η αστυνομία πυροβόλησε έναν άνδρα για το περιστατικό

Επίθεση δέχτηκαν τρεις ηλικιωμένες γυναίκες στην πόλη Βεστερός της Σουηδίας, με την αστυνομία να ανοίγει πυρ σε βάρος ενός άνδρα που σχετίζεται με το περιστατικό. Στο...

Νάπολη: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι – 30 ελαφρά τραυματίες, σε σοβαρότερη κατάσταση μία γυναίκα

Σε προβλήτα στο λιμάνι της Νάπολης, στην Ιταλία, προσέκρουσε φέρι μποτ προερχόμενο από νησί του Κάπρι, σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι. Βάσει των έως τώρα πληροφοριών, περίπου 30...

Λαβρόφ: Η Ρωσία είναι έτοιμη για συνομιλίες στην Ουκρανία, αλλά όχι με τον Ζελένσκι

Το μήνυμα της Ρωσίας ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει σε συνομιλίες με την Ουκρανία αλλά όχι με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καθώς δεν θα οδηγούσαν πουθενά, δήλωσε ο Ρώσος...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!