15.3 C
Nicosia
Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 | 7:54

ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Μοναδική εμπειρία Wine Safari στο Φαρμακά

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας #visitnicosia, διοργανώνει Wine Safari και Brunch στο οινοποιείο Santa Irene στον Φαρμακά.

H εκδήλωση απευθύνεται σε ερασιτέχνες φωτογράφους και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας ”Arts and Wine” που υλοποιεί η ΕΤΑΠ με στόχο την ανάδειξη της τέχνης αλλά και της οινοποιίας της Λευκωσίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν με οχήματα 4Χ4 θεαματικές διαδρομές και να εξερευνήσουν τους αιωνόβιους αμπελώνες των βουνών του Φαρμακά.

Θα ακολουθήσει ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου Santa Irene όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία παραγωγής ποιοτικών κρασιών και ζιβανίας.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με brunch στο εστιατόριο Ιεράμπελος, σε ένα υπέροχο περιβαλλον που συνδυάζει τα βουνά και τους αμπελώνες του Φαρμακά.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων είναι το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2021, μεταξύ των ωρών 09:30 – 12:30.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 10 άτομα ανά εκδήλωση, ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ ανά συμμετέχοντα.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας που βρίσκεται εδώ.

ΕΤΑΠ Λευκωσίας

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 2007 στα πλαίσια στρατηγικού σχεδιασμού και πλάνου του Υφυπουργείου Τουρισμού. Σκοπός της ΕΤΑΠ Λευκωσίας είναι η ανάπτυξη και προβολή τόσο της πόλης όσο και της περιφέρειας Λευκωσίας και η μετατροπή τους σε ένα ποιοτικό ολόχρονο τουριστικό προορισμό.  Για την επίτευξη των δράσεων της, η ΕΤΑΠ συνεργάζεται με διάφορους φορείς σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.  Κύριοι πυλώνες δράσης της είναι ο πολιτιστικός και δημιουργικός τουρισμός, ο συνεδριακός και επαγγελματικός τουρισμός, ο θρησκευτικός τουρισμός, ο αθλητικός καθώς και ο τουρισμός ευεξίας.

www.visitnicosia.com.cy

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Περιορισμένες οι ποσότητες καυσίμων στα κατεχόμενα και σήμερα

Συνεχίζεται η υπό περιορισμό διοχέτευση καυσίμων στην αγορά στα κατεχόμενα, αλλά σήμερα πωλείται και βενζίνη 95 οκτανίων που τις προηγούμενες δύο ημέρες δεν υπήρχε. Ο...

Ελλάδα και Κύπρος διαχειρίστηκαν αποτελεσματικά την υγειονομική κρίση, δήλωσε ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ

Ελλάδα και Κύπρος έχουν διαχειριστεί αποτελεσματικά μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Χρήστος Σταϊκούρας. Ο κ. Σταϊκούρας, ο οποίος μιλούσε κατά...

Διπλάσιος ο κίνδυνος θανάτου για τους διαβητικούς με νυχτερινή υπέρταση

Οι ενήλικες με διαβήτη τύπου 1 ή 2, των οποίων η αρτηριακή πίεση αυξάνεται τη νύχτα, έχουν υπερδιπλάσιο κίνδυνο θανάτου, σε σχέση με τους...

Ανεμβολίαστοι δύο στους τρεις νέους που νοσηλεύθηκαν στην Αγγλία λόγω COVID

Το 66% των 300 κατοίκων της Αγγλίας ηλικίας από 18 έως 29 ετών που χρειάστηκε να νοσηλευθούν στην Αγγλία λόγω κορωνοϊού τις τελευταίες εβδομάδες...

Τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου στην «Αροδαφνούσα» εξέφρασε ο Πρόεδρος ΔΣ Τράπεζας Κύπρου

Το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου θα συνεχίσει να στηρίζει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο και την Αροδαφνούσα με οικονομική και άλλη υποστήριξη, όπως πράττει τα τελευταία...

Mainstream προβλέψεις ανόδου του bitcoin στα 100.000 δολάρια

Για τους «γκουρού» της παγκόσμιας αγοράς το ερώτημα για το bitcoin δεν είναι πια εάν θα γράψει απλώς το επόμενο ρεκόρ - το ερώτημα...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!