25.9 C
Nicosia
Κυριακή 8 Σεπτέμβριος 2024 | 2:18

Το Χόλιγουντ στηρίζει την Κάμαλα Χάρις

Υπέρ της υποψηφιότητας της Κάμαλα Χάρις τάσσονται μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ, μετά την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη χώρα μας από το να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ. στις κάλπες», δήλωσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο Hollywood Reporter και τόνισε: «Σε μια πράξη οξυδερκούς πολιτικής και ανιδιοτελούς πατριωτισμού, ο Τζο Μπάιντεν παραμέρισε ι για να ανοίξει το δρόμο σε μια Δημοκρατική να γίνει πρόεδρος».

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ επαίνεσε επίσης τον Μπάιντεν για την απόφασή του να αποσυρθεί:  «Ο Τζο Μπάιντεν θα μείνει στην ιστορία ως ένας άνθρωπος που πέτυχε σημαντικά αποτελέσματα στα 4 χρόνια της θητείας του. Πρέπει να του είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη της δημοκρατίας», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η Σερ σημείωσε με ανάρτησή της στο Χ  ότι  «το Δημοκρατικό Κόμμα πρέπει να σκεφτεί έξω από το κουτί. Η νίκη είναι η μόνη επιλογή».

Η Σέριλ Λι Ράλφ, βραβευμένη με Emmy  για τη σειρά Abbott Elementary, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Μπάιντεν με τη Χάρις, γράφοντας: «Ο Πρόεδρος Μπάιντεν υποστηρίζει την Κάμαλα Χάρις».

Η ηθοποιός Βαϊόλα Ντέιβις με ανάρτησή της στο Χ αναφέρει : «Είμαι μαζί της!», συνδυάζοντας την εικόνα με μια σφιγμένη μαύρη γροθιά και καρδούλες.

Ο σκηνοθέτης-ακτιβιστής από το Μπρούκλιν, Σπάικ Λι, δημοσίευσε επίσης την επίσημη φωτογραφία της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις Instagram, με τη λεζάντα : «Έρχεται να μας σώσει».

Η παραγωγός και σεναριογράφος  Σόντα Ράιμς ( Grey’s Anatomy) δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία του Μπάιντεν στο Instagram, σχολιάζοντας: «Σε ευχαριστώ για την εξαιρετική καριέρα σου στην υπηρεσία του δημοσίου». Δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία της Χάρις, γράφοντας: «Την υποστήριξα το 2016 όταν έθεσε υποψηφιότητα για τη Γερουσία, την υποστήριξα όταν ήταν υποψήφια για αντιπρόεδρος και συνεχίζω να την υποστηρίζω σήμερα».

Ο μουσικός Τζον Λέτζεντ δημοσίευσε ένα μακροσκελές συγχαρητήριο μήνυμα προς τον απερχόμενο πρόεδρο, το οποίο τελειώνει με ένα κάλεσμα για δράση: «Είμαι περισσότερο από έτοιμος να εργαστώ για να επανενώσω τη συμμαχία υπέρ της δημοκρατίας ενάντια στον αυταρχισμό του Τραμπ και να εκλεγεί η Χάρις. Θα είμαι στην πρώτη γραμμή για να τη βοηθήσω».

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός λατινικής καταγωγής Ρίκι Μάρτιν απηύθυνε επίσης έκκληση υπέρ της Χάρις στο Instagram, τονίζοντας: «Ας πιάσουμε δουλειά!».

H Τζέιμι Λι Κέρτις, τέλος, μέσα σε λίγες ώρες έκανε πέντε αναρτήσεις με το πρόσωπο της Χάρις: «Γυναίκες. Μειονότητες. ΛΟΑΤΚΙ.  Με την Κάμαλα έχουμε ακόμα μια ευκαιρία. Έμπιστη, δοκιμασμένη, δυνατή» έγραψε η Αμερικανίδα ηθοποιός στα social media.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

LIVE: Η ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 88η ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».   Ακολουθούν σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού: Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για 6η...

Ερντογάν: «Ισλαμική συμμαχία» ως αντίβαρο στο Ισραήλ

Τη δημιουργία μιας συμμαχίας ζήτησε από τις μουσουλμανικές χώρες ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για να αντιμετωπίσουν «την αυξανόμενη απειλή του επεκτατισμού» του...

35 μικρές επιχειρήσεις στην πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας “Πάμε Τρίοδος”

Με την παρουσία συνολικά 35 μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιείται σήμερα στους κήπους της προεδρικής κατοικίας στο Τρόοδος, από τις έντεκα...

Ο Πορτογάλος Pizzi στον ΑΠΟΕΛ

O ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε το νέο μεταγραφικό του απόκτημα, τον Pizzi. Η ανακοίνωση της ομάδας Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας...

Γιλμάζ: Η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη ψευδοκράτους

Η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της «τδβκ» - όπως χαρακτήρισε το ψευδοκράτος - ανέφερε ο Τούρκος αντιπρόεδρος Τζεβντέτ...

Κανονικά η συνεδρία του Συνοδικού Δικαστήριο τη Δευτέρα

Κανονικά θα διεξαχθεί η συνεδρία του Συνοδικού Δικαστήριο τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και δεν υπάρχει πρόθεση αναβολής, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Χριστάκης Ευσταθίου, εκπρόσωπος της...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!