15.8 C
Nicosia
Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025 | 18:01

Στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας η Κρύσταλλα Πάλας που κέρδισε 3-0 την Άστον Βίλα

Πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα παλέψει για τον πρώτο της τίτλο στο θεσμό σε τρεις συμμετοχές, πήρε η Κρίσταλ Πάλας, μετά την επιβλητική νίκη της με 3-0 επί της Άστον Βίλα, στο πρώτο χρονικά ημιτελικό που έλαβε χώρα το Σάββατο.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο οι «αετοί» έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση, ενώ ο Σαρ, με το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, έδωσε στη νίκη διαστάσεις θριάμβου.

Η αντίπαλος της στον τελικό θα προκύψει την Κυριακή (27/4), με τη Νότιγχαμ Φόρεστ των δύο Κυπέλλων Αγγλίας σε τρεις τελικούς να αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει κατακτήσει επτά τίτλους στους 13 τελικούς που έχει αγωνιστεί στην διοργάνωση μέχρι σήμερα.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣτον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας η Κρύσταλλα Πάλας που κέρδισε 3-0 την...