24.8 C
Nicosia
Τρίτη 25 Ιούνιος 2024 | 10:15

Η Αταλάντα με 3-0 την Μπάγερ Λεβερκούζεν πήρε το Europa League

Μεθυσμένη πολιτεία είναι από εχθές το βράδυ (22/5) το Μπέργκαμο, αφού η Αταλάντα κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο μετά από 61 χρόνια, επικρατώντας της Μπάγερ Λεβερκούζεν στον τελικό του Europa League με 3-0, χάρη στο χατ-τρικ του Ντεμολάι Λούκμαν.

«Αρχιτέκτονας» της επιτυχίας αυτής είναι ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος μετά από 8 χρόνια στον πάγκο της Αταλάντα, πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του.

Ο Ιταλός προπονητής μετά την επιβλητική νίκη επί της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο, παρέμεινε προσγειωμένος, τονίζοντας ωστόσο, ότι η κατάκτηση του τροπαίου δεν τον καθιστά καλύτερο προπονητή απ’ ότι ήταν πριν.

«Δεν καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, να σε κρίνουν από τα τρόπαια. Δεν είναι ότι έγινα καλύτερος απ’ ό,τι ήμουν το απόγευμα», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός, που στα 66 του χρόνια πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του.

«Νομίζω πως γράψαμε ιστορία, και για τον τρόπο που νικήσαμε. Τρομερό, επαναλάβαμε το Λίβερπουλ, τη Λισαβόνα… Η Σπόρτινγκ πήρε το πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ ήταν πρώτη στην Premier League όταν την αποκλείσαμε. Απίθανο. Τα παιδιά ήταν φοβερά, μια αξιομνημόνευτη εμφάνιση», πρόσθεσε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Σκηνικό διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ

Ατμόσφαιρα διάσπασης επικρατεί και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης στοχοποίησε τον ιστορικό ηγέτη του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, ενώ ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε μαζί με εκατοντάδες...

Απάντηση Λετυμπιώτη σε Φιντάν: Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί εμπλοκής της Κύπρου στον πόλεμο στη Γάζα

Εντελώς ανυπόστατοι είναι οι ισχυρισμοί, οι οποίοι αναφέρονται σε εμπλοκή της Κύπρου είτε σε επιχειρήσεις, είτε σε παροχή διευκολύνσεων στη σύγκρουση του Ισραήλ με...

Τα νέα μέτρα-κυρώσεις της Ε. Ένωσης κατά της Ρωσίας

Μέτρα που θέτουν στο στόχαστρο τον λεγόμενο «σκιώδη στόλο» με τον οποίο το Κρεμλίνο παρακάμπτει τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, με την προσθήκη σε...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!