14.8 C
Nicosia
Κυριακή 16 Μαρτίου 2025 | 0:31

Η ΑΕΛ κέρδισε με ανατροπή την Ομόνοια Αραδίππου (1-2)

Σπουδαία νίκη που βάζει φωτιά στην υπόθεση υποβιβασμός έβαλε η νίκη της ΑΕΛ επί της Ομόνοιας Αραδίππου, στο Αντώνης Παπαδόπουλος, με σκορ 1-2 και μάλιστα με ανατροπή.

Η Ομόνοια Αραδίππου ήταν αυτή που προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο, έπειτα από χέρι στο οποίο υπέπεσε ο Ουεντραόγκο εντός περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ ανέβασε στροφές και με γκολ των Τρισκόφσκι και Ζε Τούρμπο, έφερε τούμπα το παιχνίδι και επικράτησε με 1-2, ξεπερνώντας την αντίπαλό της στη βαθμολογία.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Ομόνοια Αραδίππου: Λόρια, Σιήκκης, Θεοχάρους, Φομπά, Δημητρίου (74′ Πολυκάρπου), Ποντικός (74′ Σανά), Καλλής (74′ Μπόργκες), Χαβέλκα, Μεκαουί (46′ Κούτσακος), Ζορζίνιο, Φεριέρ.

ΑΕΛ: Μπράγκα,  Κοσταντίνι, Ουεντραόγκο, Παναγιώτου, Νεοφύτου (62′ Χριστοδούλου), Μάμας, Γκλάβσβιτς, Σινγκ, Λεσοβόι, Τρισκόφσκι (69′ Mακρής), Ζε Τούρμπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!