21.8 C
Nicosia
Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2026 | 21:00

Υπό στενή παρακολούθηση τρεις αγώνες Κυπέλλου για πιθανή χειραγώγηση, λέει η Επ. Δεοντολογίας

Υπό στενή παρακολούθηση, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, θα τεθούν τρεις επικείμενοι αγώνες του Κυπέλλου Coca-Cola Α’ και Β’ Κατηγορίας 2026/2027, μετά από πληροφορίες για πιθανή χειραγώγησή τους που περιήλθαν στην κατοχή της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής, ημερομηνίας 12 Οκτωβρίου, πρόκειται για τους αγώνες Δόξα Κατωκοπιάς – Ολυμπιακός Λευκωσίας, που είναι προγραμματισμένος για τις 4 Νοεμβρίου, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Ερμής Αραδίππου, στις 3 Νοεμβρίου, και Σπάρτακος Κιτίου – Krasava ΕΝΥ Ύψωνα, στις 14 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρεται, κατόπιν αξιολόγησης των πληροφοριών, αποφασίστηκε η στενή παρακολούθηση των εν λόγω αναμετρήσεων, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, ώστε να υπάρχει άμεση αξιολόγηση και να μπορούν να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ή αποφάσεις.

Στόχος, σύμφωνα με την Επιτροπή, είναι η αποφυγή φαινομένων χειραγώγησης, καθώς και η προστασία των αθλητών και των υπόλοιπων συμμετεχόντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥπό στενή παρακολούθηση τρεις αγώνες Κυπέλλου για πιθανή χειραγώγηση, λέει η Επ....