19.9 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 10:42

Οι Metallica διοργανώνουν για τρίτη χρονιά τη φιλανθρωπική συναυλία “Helping Hands”

Οι Metallica ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να διοργανώσουν για τρίτη χρονιά τη συναυλία «Helping Hands» για φιλανθρωπικούς σκοπούς και ανακοίνωσαν ότι για πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί στο Λος Άντζελες.

Το συγκρότημα και «ειδικοί προσκεκλημένοι» του θα ανέβουν στη σκηνή στο Microsoft Theatre, στο Λος Άντζελες στις 16 Δεκεμβρίου για να τραγουδήσουν και θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία αντικειμένων και εμπειριών.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οργάνωση του συγκροτήματος «All Within My Hands» που έχει αποστολή «τη δημιουργία βιώσιμων κοινοτήτων» μέσω της εκπαίδευσης του εργατικού δυναμικού, της αντιμετώπισης της πείνας και της παροχής άλλων «σημαντικών υπηρεσιών σε τοπικό επίπεδο».

Η πρώτη συναυλία «Helping Hands» πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στο Σαν Φρανσίσκο. Τον Νοέμβριο του 2020 οι Metallica διοργάνωσαν αντίστοιχη συναυλία απομακρυσμένα, η οποία μεταδόθηκε μέσω streaming.

Τα έσοδα, που συγκεντρώθηκαν, συνολικά 1,8 εκατ. δολάρια διατέθηκαν στην Αμερικανική Ένωση Τοπικών Κολεγίων, καθώς και σε δράσεις ενίσχυσης πληθυσμιακών ομάδων που επλήγησαν από την πανδημία της Covid-19.

Η οργάνωση των Metallica δώρισε 100.000 δολάρια στην πρωτοβουλία Feeding America, η οποία συντονίζει δίκτυο τραπεζών τροφίμων για την κάλυψη αναγκών τοπικών κοινοτήτων και στη δράση Direct Relief, που εξασφάλισε 40 τόνους ειδών προστατευτικού εξοπλισμού για εργαζόμενους στο σύστημα υγείας των ΗΠΑ. Επιπλέον ενίσχυσε το πρόγραμμα Crew Nation της εταιρείας διοργάνωσης συναυλιών Live Nation με στόχο την παροχή οικονομικής βοήθειας σε τεχνικούς που έμειναν χωρίς εργασία, όταν σταμάτησαν οι συναυλίες και οι περιοδείες λόγω των περιοριστικών μέτρων την περίοδο της πανδημίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Υπ. Υγείας: Μια στις δέκα γυναίκες πάσχει από ενδομητρίωση

Στην Κύπρο, μια στις δέκα γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, παλεύει με την πάθηση της ενδομητρίωσης, είπε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε χαιρετισμό του στην...

Αξιωματούχος Κίνας: Κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη η χώρα μας

Η Κίνα στοχεύει να αποτελέσει ισχυρή κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη φέτος, ανοίγοντας τις αγορές της ευρύτερα στους ξένους επενδυτές και προωθώντας...

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό μαγνητικό πεδίο της μαύρης τρύπας στο κέντρο του γαλαξία μας

Τα φαινόμενα που συμβαίνουν στην περιοχή Τοξότης Α* του κέντρου του γαλαξία μας σε απόσταση 27 χιλιάδων ετών φωτός από εμάς είχαν υποδείξει την...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!