Απώλειες για την ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά και για τον Απόλλωνα και την Πάφο είχαμε μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής.
Ειδικότερα:
Krasava ΕΝΥ – ΑΕΚ 2-2
Με ισοπαλία 2-2 έληξε ο αγώνας Krasava ΕΝΥ και ΑΕΚ στο “Αμμόχωστος Επιστροφή” για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Ύψωνα προηγήθηκε με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, για να ισοφαρίσει στο δεύτερο η ομάδα της Λάρνακας.
Στο 24′ ο Μπαχάσα ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Η μπάλα κατέληξε ξανά στα πόδια του Μπαχάσα που την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την ΕΝΥ.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Τσεμπάκ ανέλαβε εκτέλεση πέναλτι και νίκησε τον Παλεάρι κάνοντας το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, για την ομάδα του Ύψωνα σκόραρε ο Ταμπέκου, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, λόγω αντικανονικής θέσης.
Στο 66′ ο Κόλερ με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το πρώτο τέρμα για την ΑΕΚ και στο 81′ ο Τρίκα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.
ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΦΟΣ 2-2
Με ισοπαλία 2-2 έληξε το παιχνίδι Απόλλωνα-Πάφος FC για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο “Αλφαμέγα”.
Μόλις στο 5ο λεπτό ο Όζμπολτ πέτυχε γκολ για τον Απόλλωνα. Ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.
Στο 28′ ο Λέλε έκανε το 0-1 για την Πάφο, με τον Όζμπολτ να ισοφαρίζει τελικά στο 37′.
Στο 67′ ο Τόμας σκόραρε για τον Απόλλωνα, κάνοντας το 2-1, ενώ στο 88′ ο Άντερσον ισοφάρισε.



