Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας όρισε την Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2026, ως ημερομηνία για τις τελικές αγορεύσεις της κατηγορούσας Αρχής και του δικηγόρου υπεράσπισης του Γιώργου Χριστοδούλου Ζαβράντωνα, στο πλαίσιο της επανεκδίκασης της υπόθεσης, που αφορά την κατοχή 15 κιλών κοκαΐνης με σκοπό την προμήθεια.
Η υπόθεση επανεκδικάζεται μετά την ακύρωση, από το Εφετείο, της ποινής φυλάκισης 22 ετών που είχε επιβληθεί στον κατηγορούμενο, λόγω κακοδικίας.
Κατά την προηγούμενη δικάσιμο, το Δικαστήριο με ομόφωνη απόφασή του, έκρινε ότι στοιχειοθετείται εκ πρώτης όψεως υπόθεση εναντίον του κατηγορουμένου και τον κάλεσε σε απολογία.
Κατά τη σημερινή διαδικασία, ο συνήγορος υπεράσπισης του Ζαβράντωνα ανέφερε ότι ο πελάτης του δεν θα προβεί σε ανώμοτη δήλωση, όπως είχε δηλωθεί κατά την προηγούμενη δικάσιμο, επιλέγοντας να ασκήσει το δικαίωμα της σιωπής.
Πηγή: ΚΥΠΕ


