25.8 C
Nicosia
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026 | 20:35

Νέα ανάρτηση Δρουσιώτη πριν καταθέσει στην Αστυνομία – Φωτογραφίες με μετρητά σε βαλίτσα και μεταφορά €275,000

Σε νέα ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο Μακάριος Δρουσιώτης ισχυρίζεται ότι ο Μιχαλάκης Χριστοδούλου και γυναίκα με το όνομα Κυριακή είχαν κοινό τραπεζικό λογαριασμό από το 2019.

Ο κ. Δρουσιώτης παρουσιάζει επίσης φωτογραφίες με έναν φάκελο που γράφει «Σάντη, 250.000, από Μιχάλη» και έναν χαρτοφύλακα γεμάτο με δεσμίδες χαρτονομισμάτων.

Στη νέα του ανάρτησή ο Μακάριος Δρουσιώτης αναφέρει επίσης ότι ετοιμάζεται να δώσει κατάθεση στις 10:00 το πρωί σήμερα.  «Για να τελειώνει αυτή η ιστορία περί πλαστών στοιχείων και ψυχιατρείων», όπως αναφέρει ο ίδιος, παραθέτει εικόνα ενός αρχείου που παρουσιάζει τον φερόμενο κοινό λογαριασμό και τις φωτογραφίες των χρημάτων, τονίζοντας ότι είναι «υποχρεωμένος να τα δημοσιεύσει».

Η ανάρτησή του, έρχεται μετά από δημοσιεύματα στον σημερινό Τύπο που αναφέρουν ότι άτομα που εμπλέκει στην υπόθεση θα τον καταγγείλουν στην Αστυνομία και ζητούν την υποχρεωτική του νοσηλεία.

Σύμφωνα με πλάνα που δημοσιεύτηκαν την Πέμπτη, ο κ. Δρουσιώτης είχε μεταβεί το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο με τη δικηγόρο του.

Η αστυνομία έχει διορίσει ανώτερο αξιωματικό για διερεύνηση του θέματος, ενώ κάλεσε τον Μακάριο Δρουσιώτη να καταθέσει στοιχεία για τα όσα ισχυρίστηκε, σημειώνοντας ότι η έγκαιρη προσκόμιση στοιχείων είναι καθοριστικής σημασίας για την άμεση και αποτελεσματική διερεύνηση της υπόθεσης.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΔΙΑΦΟΡΑΝέα ανάρτηση Δρουσιώτη πριν καταθέσει στην Αστυνομία - Φωτογραφίες με μετρητά σε...