21.8 C
Nicosia
Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2026 | 23:41

Αναστολή συμμετοχής Φαίδωνα-Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του ΔΗΣΥ – Ομόφωνη απόφαση

Ομόφωνη απόφαση έλαβε το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού για τους εν αργία Δημάρχους Πάφου και Λευκονοίκου, εναντίον των οποίων διερευνώνται ποινικά αδικήματα.

Κατά την συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, τέθηκε το θέμα των δύο εν αργία Δημάρχων, με τα μέλη του να αποφασίζουν ομόφωνα την αναστολή της συμμετοχής των Φαίδωνα Φαίδωνος και Πιερή Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος ενόσω βρίσκεται σε ισχύ η αργία.

Σημειώνεται ότι αργία τόσο του Φαίδωνα Φαίδωνος όσο και του Δήμαρχου Λευκονοίκου, τέθηκε σε ισχύ σήμερα Πέμπτη, με την έκτακτη έκδοση της Επίσημης Εφημερίδας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:

Το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού στη σημερινή τακτική του συνεδρία συζήτησε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα καθώς και τον προγραμματισμό της προεκλογικής εκστρατείας.

Όσον αφορά τους 2 Δημάρχους που τέθηκαν σε αργία από το Υπουργείο Εσωτερικών, αποφασίστηκε όπως ανασταλεί η συμμετοχή τους στα συλλογικά όργανα της Παράταξης μέχρι τη λήξη της αργίας.

Η διερεύνηση κάθε υπόθεσης ανήκει αποκλειστικά στις ανακριτικές αρχές και στη Δικαιοσύνη και κάθε πολίτης θεωρείται αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

Επαναλαμβάνουμε τη θέση αρχής: να διερευνηθούν όλα και όλοι, και για όλες τις κατηγορίες. Διαφάνεια παντού, έλεγχος σε όλα, μηδενική ανοχή σε οτιδήποτε μεμπτό.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΡΕ ΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΒΡΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΡΕ ΦΟΥΛΛΗ ΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΓΕΛΑΣΑΝ ΤΟΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΚΡΟΥΖΗ ΞΑΝΑ ΚΟΥΠΠΑ ΑΠΑΝΝΗ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

  2. Δεν ξερω αν ειναι η οχι αληθεια τα φερομενα εναντιο του Φαιδονα. αυτο που πιστευω ειναι οτι οποιος σηκωσει κεφαλι κατα της διαπλοκης το τελος του ειναι γνωστο Αυτη ειναι η Κυπρος μου μας αφισε προικα ο κλεφτοαναστασιαδης

    • Ζαχαρίας Ιωαννίδης Δηλαδή κύριε Ιωαννίδη ό @Φαίδωνας Φαίδωνος σήκωσε κεφάλι κατά τής διαπλοκής ;

      ΕΛΕΟΣ !!!

  3. Και το τεκμήριο αθωότητας που αναφέρεται στην ανακοίνωση; Πως υποστηρίζεται ως θέμα αρχής και πως γίνεται έμπρακτα σεβαστό ως θέμα αρχής;

  4. Επιλογες του ΑΒΕΡΟΦΟΥΛΛΗ τουτοι οπως τα μουτρα του

  5. Τυχαίο ότι καταγγέλθηκαν το τελευταίο διάστημα τρία πολιτικά πρόσωπα για βία κατα γυναικών, και τα τρία αυτά πρόσωπα είναι στελέχη του ΔΗΣΥ;

  6. Είναι επειδή βγήκε ο αλουπος στο σεργιάνι
    Εκλογες ερχονται…..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΑναστολή συμμετοχής Φαίδωνα-Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του ΔΗΣΥ - Ομόφωνη απόφαση