30.7 C
Nicosia
Τρίτη 2 Ιούλιος 2024 | 10:23

Οι “Μικροί Εθελοντές” διαθέτουν €1.500 για βελτίωση σχολείων στην Τανζανία

Στην Τανζανία ταξίδεψαν μέλη της ομάδας ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, οι οποίοι διέθεσαν το ποσό των €1.500 που συνελέγη μέσα από τις δράσεις του καλοκαιρινού εργαστηρίου «Μουσική και Τέχνες», για καλύτερες συνθήκες στον χώρο λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Τανζανίας και συγκεκριμένα στο χωριό Gongo, αναφέρει σχετικό δελτίου Τύπου.

Όπως αναφέρεται, η Ομάδα Νέων του συνδέσμου, ακολουθώντας πιστά το σλόγκαν «Από τα παιδιά προς τα παιδιά» υποδέχθηκαν φέτος στο καλοκαιρινό εργαστήρι την Αναστασία Συμεού, εκ μέρους της εθελοντικής οργάνωσης Wheeling2help, που είναι μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, μεταξύ αυτών και η Τανζανία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ομάδα Νέων του συνδέσμου, πέρυσι μέσω του OROMA FOUNDATION προσέφερε το χρηματικό ποσό των €4.500 για την ολοκλήρωση του έργου “Water to the People” δημιουργώντας τέσσερις τουαλέτες κομποστοποίησης, που χρησιμοποιούν κόκκινους γεωσκώληκες για να διασπάσουν τα απόβλητα, στο κέντρο του χωριού Gongo της Τανζανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Συνεχίζεται η διαδικασία στο Αν. Δικαστικό Συμβούλιο για αίτηση παύσης Γ. Ελεγκτή-Απορρίφθηκε η ένσταση του Εισαγγελέα

Συνεχίζεται σήμερα στις 9.30 η ακροαματική διαδικασία στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο σχετικά με την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του Γενικού Ελεγκτή,...

ΑΔΜΗΕ: Απόφαση-ορόσημο για τη μεθοδολογία εσόδου από τη ΡΑΑΕΥ-Προχωρά ο Great Sea Interconnector

Ένα σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση του ρυθμιστικού πλαισίου που διέπει το έργο Great Sea Interconnector (GSI) αποτελεί η απόφαση που εξέδωσε η ΡΑΑΕΥ...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!