29.8 C
Nicosia
Δευτέρα 1 Ιούλιος 2024 | 8:37

Μέτρα ανακοινώνει το ΣΑΠΑ για πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοιού

Μέτρα ανακοινώνει το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου για πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοιού.

Με γραπτή ανακοίνωσή του, το ΣΑΠΑ αναφέρει πως στα πλαίσια της προσπάθειας για αντιμετώπιση της μετάδοσης της πανδημίας COVID-19 και βάσει των κατευθυντήριων γραμμών των αρμοδίων αρχών του κράτους, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου προτρέπει το κοινό όπως αποφεύγει να προσέρχεται στα γραφεία και στα ταμεία του Συμβουλίου για διεκπεραίωση πληρωμών, υποβολή αιτήσεων για συνδέσεις, υποβολή επιστολών ή άλλες εργασίες.

Οι πληρωμές μπορούν να διεκπεραιώνονται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της JCC (https://www.jccsmart.com) ή μέσω των εμπορικών τραπεζών. Επίσης οι αιτήσεις για έκδοση αδειών σύνδεσης υποστατικών μπορούν να αποστέλνονται στο Συμβούλιο ηλεκτρονικά στο [email protected] αλλά και οποιαδήποτε άλλη αλληλογραφία, μπορεί να αποστέλλεται στο Συμβούλιο ηλεκτρονικά στο [email protected] .

Επιπρόσθετα το ΣΑΠΑ σημειώνει πως η επίσκεψη στα γραφεία του Συμβουλίου θα επιτρέπεται μόνο κατόπιν προγενέστερης τηλεφωνικής συνεννόησης για διευθέτηση ραντεβού.

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες το ΣΑΠΑ καλεί το κοινό να επικοινωνεί τηλεφωνικά με το Συμβούλιο στο 26818202 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]

Σε περίπτωση βλάβης στο δίκτυο ή άλλου έκτακτου περιστατικού το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου ανακοινώνει πως το κοινό μπορεί να επικοινωνείτε με το 77777343 και εκτός ωρών γραφείου.

Επίσης σημειώνει πως για διευκόλυνση του κοινού το Συμβούλιο αποφάσισε όπως η προθεσμία πληρωμής των αποχετευτικών τελών για το έτος 2020 παραταθεί μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2020.

Επισημαίνει δε, πως νοείται ότι βρίσκονται πάντα σε ισχύ οποιαδήποτε μέτρα προστασίας ανακοινώνονται από την Κυβέρνηση για αναχαίτιση της πανδημίας του Covid-19. Το Συμβούλιο ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία του κοινού για αντιμετώπιση της έκρυθμης αυτής κατάστασης.

Επιπρόσθετα το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου πληροφορεί το κοινό ότι έχει δοθεί παράταση στην προθεσμία πληρωμής των αποχετευτικών τελών για το έτος 2020, μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2020.

Μετά την ημερομηνία αυτή θα επιβάλλεται πρόσθετη επιβάρυνση σύμφωνα με τη Νομοθεσία. Ακόμη το ΣΑΠΑ με σχετική ανακοίνωση, προτρέπεται το κοινό όπως αποφεύγει να προσέρχεται στα ταμεία του Συμβουλίου για διεκπεραίωση πληρωμών.

Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της JCC (https://www.jccsmart.com) ή μέσω των εμπορικών τραπεζών πριν την τελευταία ημερομηνία πληρωμής.

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες, προστίθεται στην ανακοίνωση, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Συμβούλιο στο τηλέφωνο 26818202 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. • Μετά τις 28 Δεκεμβρίου, η πληρωμή των τελών θα γίνεται μόνο στα ταμεία του Συμβουλίου.

Επισημαίνει τέλος πως βρίσκονται πάντα σε ισχύ οποιαδήποτε μέτρα προστασίας ανακοινώνονται από την Κυβέρνηση για αναχαίτιση της πανδημίας του Covid-19.

Press Room

Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία – Έρχεται νέα άνοδος

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα...

Επαφές ΓΓ ΣτΕ στη Λευκωσία στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου η ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης Marija Pejčinović Burić η οποία θα γίνει...

Νέα εποχή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Κύπρο: Φιλοδοξίες και προκλήσεις

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Κύπρου εισέρχεται από σήμερα σε μία νέα εποχή, αφού τίθεται σε εφαρμογή η πολυσυζητημένη μεταρρύθμιση με φιλόδοξους στόχους αλλά και...

Σεισμός στη Γαλλία μετά τη νίκη Λεπέν – Τι αναμένεται στον β’ γύρο

Αυτό το οποίο έμοιαζε πριν από καιρό αδιανόητο, πλέον στη Γαλλία είναι γεγονός. Η Άκρα Δεξιά είναι ένα βήμα πριν την ανάληψη της εξουσίας στη Γαλλία για πρώτη...

Συναντήσεις Προέδρου Χριστοδουλίδη-Στιούαρτ και Ολγκίν-Τατάρ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα έχει σήμερα συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ στο...

Συνεχίζεται η υπόθεση παύσης Γεν.Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Συνεχίζεται σήμερα στις 0930 η ακροαματική διαδικασία στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο η ακρόαση της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του Γενικού...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!