25.9 C
Nicosia
Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024 | 11:25

Θετικός στον κορωνοϊό εργαζόμενος στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις Λεμεσού

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων επιθυμούν να πληροφορήσουν τους πολίτες ότι η λειτουργία του Επαρχιακού Γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Λεμεσού (Λεωφόρος Φραγκλίνου Ρούσβελτ 80, 3012 Λεμεσός) αναστέλλεται σήμερα, 6 Νοεμβρίου 2020.

Η αναστολή της λειτουργίας του Επαρχιακού Γραφείου κρίνεται αναγκαία λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενο και της ανάγκης λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, για σκοπούς προστασίας της δημόσιας υγείας.

Για εξυπηρέτηση, το κοινό παρακαλείται όπως αποστέλλει μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Για θέματα βεβαιώσεων: [email protected]

 

Press Room

Στο γήπεδο της ΡΑΕΚ η «μπάλα» για ηλ.διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου – Συνεδριάζει για αναθεώρηση της απόφασής της

Άρχισε το πρωί της Παρασκευής, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η πολυαναμενόμενη συνεδρία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), η οποία αναμένεται να αναθεωρήσει σημεία...

Υπ. Δικαιοσύνης: Ο εκσυγχρονισμός της ΕΥ προχωρά ανεξαρτήτως προσώπων

Οι διαδικασίες για τις θεσμικές ρυθμίσεις που αφορούν τον εκσυγχρονισμό της Νομικής και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, θα προχωρήσουν όπως είχαν τροχοδρομηθεί εδώ και καιρό,...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!