28.2 C
Nicosia
Πέμπτη 9 Μάιος 2024 | 15:23

Χαλαζόπτωση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό που επικρατεί σε όλη την Κύπρο. Από το πρωί του Σαββάτου (10/4), σημειώνεται έντονη βροχόπτωση σε όλες τις πόλεις καθώς και χιόνια στο Τρόοδος, ενώ έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες, ο αυτοκινητόδρομος ντύθηκε στα λευκά, ενώ νωρίτερα είχαν σημειωθεί δύο τροχαία που σε συνδυασμό με τον άσχημο καιρό, είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσει μέρος του αυτοκινητόδρομου.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία.

Ωστόσο λίγο αργότερα ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Λευκωσίας με κατεύθυνση τη Λευκωσία, μετά την έξοδο Ζυγίου, δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα και να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Σταθερό στο 5,25% το επιτόκιο της Τράπεζας της Αγγλίας με προοπτική μείωσης

Σταθερό στο 5,25% κράτησε το βασικό επιτόκιο δανεισμού η Τράπεζα της Αγγλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως ευρέως αναμενόταν. Ωστόσο, οι προβλέψεις για περαιτέρω μείωση του...

Πυρκαγιά στην Βιομηχανική Αγίου Σύλα: Εντολές για εκκένωση των εργοστασίων

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική στη Λεμεσό μετά από φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Βιομηχανικής Αγίου Συλά. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της δύναμης, κ....

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!