26.6 C
Nicosia
Τρίτη 28 Μάιος 2024 | 11:34

Πυροβολισμοί στον αέρα μετά από καυγά κυνηγών στην περιοχή του Ακάμα

Υπόθεση συνωμοσίας για ανατροπή της πορείας της δικαιοσύνης, καταστροφή αποδεικτικού στοιχείου, παράληψη να φέρει την ενδυμασία κυνηγού, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 47χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 47χρονος στις 2.12.20 στις 09:00 βρέθηκε στην περιοχή του Ακάμα για κυνήγι μαζί με άλλα δύο πρόσωπα.

Ο 47χρονος ήρθε σε αντιπαράθεση με άλλους κυνηγούς, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, και ένας εξ αυτών που ήταν μαζί με τον 47χρονο φέρεται να έριξε πυροβολισμό στον αέρα.
Μετά από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 47χρονου ιδιοκτήτη του οχήματος με το οποίο αυτός και τα άλλα δύο πρόσωπα εγκατέλειψαν την περιοχή.

Ο 47χρονος ανακρινόμενος αρνείται ανάμειξη στην υπόθεση, δεν συνεργάζεται με τις ανακριτικές αρχές, ενώ φέρεται να απέκρυψε στοιχεία του όπλου από το οποίο ρίφθηκε ο πυροβολισμός και τα στοιχεία των δύο άλλων προσώπων που ήταν μαζί του.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση αναζητούνται άλλα δύο πρόσωπα.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Σάλος στην Ιταλία: Πίσω από κλειστές πόρτες, ο Πάπας μίλησε απαξιωτικά και προσβλητικά για τους γκέι

Κατά τη διάρκεια συνάντησης κεκλεισμένων των θυρών με επισκόπους στη Ρώμη την περασμένη εβδομάδα, ο Πάπας Φραγκίσκος λέγεται ότι μίλησε απαξιωτικά για τους ομοφυλόφιλους, χρησιμοποιώντας «προσβλητικούς χαρακτηρισμούς» και...

«Αστακός» η Νέα Φιλαδέλφεια για τον τελικό του Conference League

Όλα φαίνονται να είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του Conference League αύριο το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια,  με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί τον τίτλο από τη...

Διευκολύνσεις εκλογέων σε τροχοκάθισμα για άσκηση εκλογικού δικαιώματος

Για τη διευκόλυνση των εκλογέων σε τροχοκάθισμα, έχει εξασφαλιστεί αριθμός ειδικών εκλογικών θαλάμων, ώστε αυτοί να μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα απρόσκοπτα,...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!