26.9 C
Nicosia
Παρασκευή 5 Ιούλιος 2024 | 9:23

Καταγγέλθηκαν 76 πολίτες για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Σε 76 καταγγελίες πολιτών και τεσσάρων υποστατικών για παραβίαση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, οι συνολικοί έλεγχοι από τις 06:00 της Τετάρτης μέχρι τις 06:00 σήμερα το πρωί ανήλθαν στους 4.197 σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε σε καταγγελίες 13 πολιτών ύστερα από 777 ελέγχους, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 31 καταγγελίες πολιτών και δύο υποστατικών έπειτα από τη διενέργεια 1.333 ελέγχων.

Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 830 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών και μία σε υποστατικό, ενώ στην Πάφο καταγγέλθηκαν 17 πολίτες και ένα υποστατικό ύστερα από 634 ελέγχους.

Στην Αμμόχωστο η Αστυνομία διενήργησε 478 ελέγχους προβαίνοντας σε 8 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Μόρφου οι έλεγχοι ανήλθαν σε 132 με μία καταγγελία πολίτη.

Τέλος, η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 13 ελέγχους, χωρίς να προβεί σε καμία καταγγελία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Αύξηση 16% κατέγραψε το εμπόριο υπηρεσιών στην Κίνα το πρώτο πεντάμηνο του 2024

Ο τομέας του εμπορίου των υπηρεσιών στην Κίνα συνέχισε την πορεία της δυναμικής αύξησής του στο πρώτο πεντάμηνο του 2024, με την παραγόμενη αξία...

«Χαστούκι» στην Ελλάδα από ΝΥΤ: Ο υπόλοιπος κόσμος στρέφεται στην τετραήμερη εργασία μα η Ελλάδα θέλει εξαήμερη

Την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να κινηθεί κόντρα στο ρεύμα της εποχής κάνοντας στροφή στην εξαήμερη εργασία, την ώρα που όλο και περισσότερες χώρες...

Σπασμένα γυαλιά η αιτία της φωτιάς σε Πελαθούσα εκτιμά η Αστυνομία

Σπασμένα γυαλιά που εντοπίστηκαν στην περιοχή της πρόκλησης της φωτιάς στην Πελαθούσα φέρεται να είναι και η αιτία της εκδήλωσης της, σύμφωνα με τον...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!