17.8 C
Nicosia
Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025 | 14:12

Συννεφιά και ίσως βροχές το 3ήμερο – Δείτε πρόβλεψη

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή (15/12) με το ενδεχόμενο μεμονωμένης ελαφράς βροχής. Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης ελαφράς βροχής.

Αναλυτικά ο καιρός 

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης ελαφράς βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης ελαφράς βροχής.

Η θερμοκρασία μέχρι και την Κυριακή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα. Τη Δευτέρα ωστόσο, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να βρεθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΔΙΑΦΟΡΑΣυννεφιά και ίσως βροχές το 3ήμερο - Δείτε πρόβλεψη