20.8 C
Nicosia
Παρασκευή 23 Μαΐου 2025 | 3:30

Σε σοβαρή κατάσταση 27χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στην Αγ. Νάπα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται νεαρός ηλικίας 27 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής 11 Ιουνίου, μοτοσικλέτα που οδηγούσε νεαρός ηλικίας 27 ετών, στον αυτοκινητόδρομο Αγίας άπας – Ριζοελιάς, με κατεύθυνση τη Ριζοελιά, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανατράπηκε στην άσφαλτο».

Ο 27χρονος «μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία. Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του νεαρού στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία».

Η Τροχαία Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Αγίας Νάπας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΔΙΑΦΟΡΑΣε σοβαρή κατάσταση 27χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στην Αγ. Νάπα