31.3 C
Nicosia
Σάββατο 28 Σεπτέμβριος 2024 | 16:28

Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση «Εκπαίδευση και Καριέρα 2023»

Πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2023, στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, συνέντευξη τύπου για τη διοργάνωση της Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης «Εκπαίδευση και Καριέρα 2023».

Η έκθεση «Εκπαίδευση και Καριέρα» συνδιοργανώνεται για όγδοη χρονιά από το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου (ΕΓΚ).

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 3 μέχρι τις 5 Μαρτίου 2023 στο περίπτερο 6 στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου. Συγκεκριμένα το ωράριο λειτουργίας είναι:

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 από τις 08:30 μέχρι τις 14:00 και από τις 16:00 μέχρι τις 20:00.

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 από τις 15:00 μέχρι τις 20:00 και Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 επίσης από τις 15:00 μέχρι τις 20:00.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα τελέσει ο Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ή εκπρόσωπός του, την Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 στις 16:00.

Στην έκθεση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από Πανεπιστημιακά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Ιδρύματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Σύμβουλοι Σπουδών και Καριέρας και άλλοι επαγγελματίες στον χώρο της εκπαίδευσης και καριέρας από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία,  τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία, την Τσεχία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Ελβετία.

Επίσης φέτος οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από σύμβουλους του Δικτύου EURES για μοναδικές ευκαιρίες εργοδότησης και επαγγελματικής εξέλιξης σε χώρες της Ευρώπης, χωρίς τα εμπόδια της γλώσσας και της γραφειοκρατίας. Συγκεκριμένα θα υπάρχουν πληροφορίες για ευκαιρίες απασχόλησης στην Σουηδία, Φιλανδία, Εσθονία, Δανία, Μάλτα, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ιταλία, Ισπανία, Κροατία και Τσεχία.

Επιπρόσθετα, στη διάρκεια της έκθεσης θα γίνονται σύντομες ενημερωτικές παρουσιάσεις για θέματα σπουδών, κατάρτισης και καριέρας.

Θερμές ευχαριστίες από τους διοργανωτές στο Βρετανικό Συμβούλιο για την υποστήριξή του, στο Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την συνεργασίας του, σε όλους τους εκθέτες για επίσης για την υποστήριξή τους στο θεσμό αυτό και στην Ελληνική Τράπεζα.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση «Εκπαίδευση και Καριέρα 2023» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.edufair-cyprus.eu/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Το Ισραήλ ανακοίνωσε επισήμως ότι σκοτώθηκε ο Νασράλα

Την εξόντωση του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα κατά τη διάρκεια των χθεσινών βομβαρδισμών στη Βηρυτό, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός το πρωί του Σαββάτου. Με...

Με δύο αγώνες συνεχίζεται το Πρωτάθλημα

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο η 5η αγωνιστική του Cyprus League by Stoiximan, του κυπριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α’ κατηγορίας. Ο Εθνικός Άχνας φιλοξενεί στο...

Πιο σημαντικός ο ρόλος μιας επανενωμένης Κύπρου στην περιοχή, λέει ο ΠτΔ

Με μια επανενωμένη Κύπρο θα μπορέσουμε να διαδραματίσουμε  ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, δήλωσε ο Πρόεδρος...

Capital Intelligence (CI): Αναβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Κύπρου

Ο οίκος αξιολόγησης Capital Intelligence (CI) αναβάθμισε την μακροχρόνια και βραχυπρόθεσμη πιστοληπτική αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στο «ΒΒΒ» από «ΒΒΒ-» και Α2 από Α3,...

Χασάν Νασράλα: Ποιος είναι ο πανίσχυρος ηγέτης της Χεζμπολάχ

Συνεχίζεται το θρίλερ με την τύχη του ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, μετά το σφοδρό Ισραηλινό χτύπημα κατά του αρχηγείου της, στην Βηρυτό, σε...

Ασταμάτητος ο Νετανιάχου: Τι σημαίνει το «νεκρός ο Νασράλα» για Ισραήλ, Ιράν και Δύση

Νατάσα Στασινού • [email protected] Η τύχη του Χασάν Νασράλα, ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης, Χεζμπολάχ, παραμένει αβέβαιη. Το Ισραήλ πιστεύει ότι είναι νεκρός. Ο Λίβανος υποστηρίζει...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!