23.8 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 13:16

Συστάσεις προς τους εκλογείς που θα ψηφίσουν στην Ύπατη Αρμοστεία στο Λονδίνο

Συστάσεις για τον τρόπο μετακίνησής τους προς τους 1.465 εκλογείς που έχουν εγγραφεί για να ψηφίσουν την Κυριακή στα τρία εκλογικά τμήματα που θα στεγάζει το κτίριο της Υπάτης Αρμοστείας στο κεντρικό Λονδίνο απευθύνει η διπλωματική αποστολή της Κύπρου.

Αιτία για τις ειδικές συστάσεις είναι η διεξαγωγή αγώνα δρόμου αντοχής 10 χιλιομέτρων στις 5 Φεβρουαρίου στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, με σκοπό τη συλλογή δωρεών για την αντικαρκινική έρευνα.

Τα ειδικά μέτρα για την κούρσα με την ονομασία ‘Cancer Research UK London Winter Run’, προβλέπουν πως οι δρόμοι που περικλείουν το κτίριο της Υπάτης Αρμοστείας γενικά δε θα είναι προσβάσιμοι για οχήματα από πολύ νωρίς το πρωί της Κυριακής έως τουλάχιστον τις 2 το απόγευμα τοπική.

Σημειώνεται ότι η εκλογική διαδικασία στη Βρετανία για τους εγγεγραμμένους Κύπριους πολίτες θα αρχίσει στις 8 το πρωί τοπική και θα διαρκέσει ως τις 4 το απόγευμα, με ημίωρο διάλειμμα στις 12 το μεσημέρι.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι εκλογείς που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην Ύπατη Αρμοστεία να χρησιμοποιήσουν τους πλησιέστερους σταθμούς του υπογείου σιδηρόδρομου, δηλαδή τους Piccadilly Circus και Green Park.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η προσέλευση στην Ύπατη Αρμοστεία με αυτοκίνητο θα είναι δυνατή για άτομα με κινητικά προβλήματα, κυοφορούσες γυναίκες και ηλικιωμένους, μέσω της Duke Street και της Jermyn Street, όπου θα βρίσκονται επόπτες που θα επιτρέπουν τη δίοδο οχημάτων, κατόπιν επίδειξης ταυτότητας και εκλογικού βιβλιάριου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Αυτά είναι τα πέντε μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας που αποφάσισε η κυβέρνηση

Πέντε στοχευμένα αλλά και οριζόντια μέτρα αποφάσισε η κυβέρνηση για αντιμετώπιση της ακρίβειας. Μετά από έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο που συγκάλεσε την Πέμπτη το πρωί ο...

Το Celestyal Discovery πραγματοποιεί το παρθενικό του ταξίδι, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα

To Celestyal Discovery ξεκίνησε για το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο στις 22 Μαρτίου, 2024, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα της Celestyal. Αναχωρώντας το κρουαζιερόπλοιο...

Η Τζακάρτα το οικονομικό κέντρο της Ινδονησίας παρά τη μεταφορά της πρωτεύουσας

Το Κοινοβούλιο της Ινδονησίας την Πέμπτη αναγνώρισε ειδικό καθεστώς για την Τζακάρτα, διατηρώντας τη μητρόπολη ως το οικονομικό επίκεντρο της χώρας, εν μέσω σχεδιασμών...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!