Το ΔΣ του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS), συγχαίρει τον νέο Υφυπουργό Έρευνας Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Φίλιππο Χατζηζαχαρία για τα νέα του καθήκοντα και εκφράζει ευχαριστίες στον τέως Υφυπουργό, Κυριάκο Κόκκινο για την εποικοδομητική συνεργασία με τον σύνδεσμο.
Σε ανακοίνωσή του, ο σύνδεσμος αναφέρει ότι είναι στη διάθεση του νέου Υφυπουργού με στόχο να συνεισφέρει στο έργο του Υφυπουργείου, μέσω των δράσεων που διοργανώνει για την προώθηση και αναβάθμιση του τομέα της πληροφορικής στην Κύπρο και κυρίως με τις δραστηριότητες που στοχεύουν στον ψηφιακό γραμματισμό της κοινωνίας.
Αναμένουμε, σημειώνει, ότι ο νέος Υφυπουργός θα συνεχίσει το πολύτιμο έργο που είχε αρχίσει ο προκάτοχός του ο οποίος τα τελευταία 3 χρόνια έθεσε τον πήχη πάρα πολύ ψηλά, βάζοντας τη χώρα σε τροχιά εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης, όπως δήλωσε ο ίδιος κατά τον πρόσφατο απολογισμό του.