19.9 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 10:47

Χριστοδουλίδης: «Αύριο θα ζητήσω συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ»

Πανέτοιμος να αναλάβει την πολύ μεγάλη ευθύνη δήλωσε πως είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Στην πρώτη του δήλωση μετά την πρωτιά που έλαβε στον α’ γύρο των Προεδρικών Εκλογών, ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε ικανοποίηση για ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε.

Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι αύριο θα ζητήσει να έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, προσθέτοντας ότι έχει συνομιλήσει και με τον Νίκο Αναστασιάδη. Διευκρίνισε πάντως ότι δεν έχει κλειδώσει καμία συνάντηση. Ερωτηθείς αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι ο απερχόμενος ΠτΔ συνέστησε στον Αβέρωφ Νεοφύτου να στηρίξει τον ίδιο απάντησε ότι δεν έχει πληροφόρηση για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ή να μιλήσει εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σημείωσε πως η κοινωνία των πολιτών επιβεβαίωσε ότι επιζητά ανανέωση, νέα ήθη στην πολιτική, επανένωση, προοπτική και ελπίδα για το σύνολο του κυπριακού λαού.

Ανέφερε ότι σήμερα νίκησε η Δημοκρατία, η συλλογικότητα, η βούληση της κοινωνίας για συνένωση δυνάμεων που θα αξιοποιήσει τους καλύτερους, που θα πάρει την Κύπρο στη νέα εποχη.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι η πόρτα τους είναι ανοιχτή για όσους νοιάζονται για το αύριο. Αφήνοντας σαφείς αιχμές προς το ΑΚΕΛ και τον Ανδρέα Μαυρογιάννη σημείωσε πως δεν θα ανεχτούν αναχρονιστικές πολιτικές, και πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα μας στη μιζέρια και τη χρεοκοπία.

Συνεχάρη τον κ. Μαυρογιάννη για την δεύτερη θέση αλλά και τους υπόλοιπους υποψηφίους, σημειώνοντας ότι στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε ευγνωμοσύνη σε όσους τον στήριξαν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Υπ. Υγείας: Μια στις δέκα γυναίκες πάσχει από ενδομητρίωση

Στην Κύπρο, μια στις δέκα γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, παλεύει με την πάθηση της ενδομητρίωσης, είπε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε χαιρετισμό του στην...

Αξιωματούχος Κίνας: Κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη η χώρα μας

Η Κίνα στοχεύει να αποτελέσει ισχυρή κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη φέτος, ανοίγοντας τις αγορές της ευρύτερα στους ξένους επενδυτές και προωθώντας...

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό μαγνητικό πεδίο της μαύρης τρύπας στο κέντρο του γαλαξία μας

Τα φαινόμενα που συμβαίνουν στην περιοχή Τοξότης Α* του κέντρου του γαλαξία μας σε απόσταση 27 χιλιάδων ετών φωτός από εμάς είχαν υποδείξει την...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!